Η΄ όμιλος Ομόνοια – Βασιλεία 1-1: Παραμένει χωρίς νίκη (hls)

Χωρίς νίκη παραμένει η Ομόνοια στους ομίλους του UEFA Europa Conference League, καθώς για την 4η αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Βασιλεία

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το δεύτερο παιχνίδι του 8ου ομίλου στο UEFA Europa Conference League ανάμεσα στην Ομόνοια και την Βασιλεία.

Η Κυπριακή ομάδα προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με το γκολ του Κακκουλή, αλλά οι φιλοξενούμενοι που σταδιακά ανέβασαν την απόδοση τους και πήραν τον έλεγχο του κέντρου ισοφάρισαν στο 57΄ με τον Λιάμ Μιλιάρ.

Στο 81΄ οι Ελβετοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φύγουν με τους βαθμούς της νίκης, αλλά από την προσπάθεια του Καμπράλ, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Ουζόχο και ο κίνδυνος απομακρύνθηκε για την γηπεδούχο ομάδα.

Ομόνοια: Φαμπιάνο (46΄ Ουζόχο), Ψάλτης, Χούμποτσαν, Παναγιώτου (15΄ Λάνγκ), Κίκο, Ζαχαρίου, Χαραλάμπους (67΄ Ντίσκερουτ), Γκόμεθ, Ιγιάγι (46΄ Τζιωνής), Ντούρις, Κακουλλής (81΄Λοϊζου)

Βασιλεία: Λίντερ, Λανγκ, Τσόμερτ, Πελμαρτ, Τόμας Ταβάρες (61΄ Πετρέτα), Φράι, Κασάμι (46΄ Μάλες), Μπέργκερ (46΄ Παλάσιος), Καμπράλ, Μίλαρ, Εντοι (55΄ Τζόελσον)

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Καραμπάκ συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της, επικρατώντας εκτός έδρας 2-1 την Καϊράτ με σκορ 2-1.


Η Βαθμολογία (4η αγ.)

  1. Καραμπάκ 10
  2. Βασιλεία 8
  3. Ομόνοια 2
  4. Καϊράτ 1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.