Μπίσεσβαρ: “Σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε την πρωτιά” (vid)

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη σημερινή (20/10) συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα στη Δανία με την Κοπεγχάγη, μίλησε για τον ξεκάθαρο στόχο των "ασπρόμαυρων" στον όμιλο του ECL, που είναι η πρώτη θέση

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στη σημερινή (20/10) συνέντευξη Τύπου στο Parken Stadium εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη, για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa Conference League, μίλησε ορθά κοφτά για το στόχο του ΠΑΟΚ στο ματς, αλλά και στο βαθμολογικό πίνακα. Όπως είπε ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός του “Δικέφαλου”, αυτό που θέλουν οι “ασπρόμαυροι” είναι η νίκη κόντρα στη δανέζικη ομάδα και η πρωτιά στη βαθμολογία στο τέλος της διαδικασίας των έξι συνολικά αγώνων.

Ερωτώμενος για την επόμενη ημέρα στην ομάδα μετά το παιχνίδι με το Βόλο, αλλά και το πώς πρέπει αυτή να αντιμετωπίσει την ευρωπαϊκή αναμέτρηση, απάντησε: “Είναι ένα παρόμοιας έντασης παιχνίδι. Περιμένουμε ένα έντονο παιχνίδι. Η Κοπεγχάγη βγάζει αρκετή ενέργεια, θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της, αλλά κι εμείς είμαστε εδώ για να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τα καταφέρουμε”.

Όσο για τη σημασία που έχει ο αυριανός αγώνας στο Parken, τόνισε: “Είναι σημαντικό παιχνίδι. Η Κοπεγχάγη θέλει την πρώτη θέση, όπως κι εμείς. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε. Η Κοπεγχάγη είναι μια καλή ομάδα, έχει ποιότητα. Θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες που έχουν κοινό στόχο, την πρωτιά. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, θα δούμε περισσότερα και αύριο”.

Στην ερώτηση για το ευρωπαϊκό παιχνίδι σε σχέση με το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, απάντησε: “Έχουμε 23 ποδοσφαιριστές. Όλοι είναι ικανοί να αγωνιστούν. Δεν τίθεται θέμα ποιος θα αγωνιστεί, ποιος θα ξεκινήσει. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα κάποιας διαχείρισης που πρέπει να γίνει. Επίσης, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι την Κυριακή, άρα υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά μας”.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου των Ρασβάν Λουτσέσκου και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σήμερα στο Parken Stadium


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.