Θόρουπ: “Δυνατός ο ΠΑΟΚ, ανυπομονώ για το παιχνίδι!”

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Γιες Θόρουπ, σχολίασε στη σημερινή (20/10) συνέντευξη Τύπου την μεγάλη ποιότητα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ στον επιθετικό τομέα, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θέλει με νίκη να κάνει μεγάλο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του ECL

Ο Γιες Θόρουπ χαρακτήρισε δυνατή ομάδα τον ΠΑΟΚ, με μεγάλη ποιότητα στον επιθετικό τομέα, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την αυριανή (21/10, 19:45′) αναμέτρηση. Ο προπονητής της Κοπεγχάγης στη σημερινή (20/10) συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τον “Δικέφαλο” στο Parken Stadium της δανέζικης πρωτεύουσας μίλησε, επίσης, για το μεγάλο βήμα που θέλει να κάνει η ομάδα του με νίκη κόντρα στους “ασπρόμαυρους”, ώστε να συνεχίζει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και μετά το νέο έτος, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

“Ανυπομονώ για το βράδυ της Πέμπτης! Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, είχαμε πλήρη συγκέντρωση σε όλους τους μέχρι τώρα στη σεζόν ευρωπαϊκούς αγώνες και κάναμε δυνατές εμφανίσεις. Αύριο μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα, για να παίξουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια μετά το νέο έτος”, δήλωσε αρχικά ο Γιες Θόρουπ.

Και συνέχισε: “Ως συνήθως, έχουμε προετοιμαστεί πλήρως για τον αντίπαλο, τόσο μέσω βίντεο, όσο και με τους σκάουτς, οι οποίοι είδανε τους αγώνες του αντιπάλου μας ζωντανά. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα, με πολύ ατομική ποιότητα στην επίθεση, με αρκετούς μικρόσωμους και γρήγορους παίκτες, αλλά και καλούς επιθετικούς συνδυασμούς. Επίσης, υπάρχουν και έμπειροι παίκτες στην ομάδα, που προσπαθούν πολύ στη διάρκεια των αγώνων”.

Παρών στη συνέντευξη Τύπου από πλευράς παικτών της Κοπεγχάγης ήταν και ο αρχηγός της ομάδας (απουσία του Κάρλος Ζέκα), ο Νικολάι Μποΐλεσεν. Αυτός δήλωσε για το αυριανό παιχνίδι: “Ο Μάριος Οικονόμου (σ.σ. συμπαίκτης του στην Κοπεγχάγη) μας είπε σήμερα το πρωί στα αποδυτήρια ότι πιθανότατα δεν μπορεί να μας πει τίποτα για τον ΠΑΟΚ, που το τεχνικό τιμ δεν γνωρίζει ήδη. Μιλήσαμε μαζί του για τον αντίπαλο, όπως και με τον Ζέκα, όταν έγινε η κλήρωση, αλλά έχουμε και τόσο πολύ κόσμο, που προετοιμάζει διεξοδικά στον αντίπαλο για να τον παρουσιάσει σε εμάς”.

Πρόσθεσε ο Μποΐλεσεν: “Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο αύριο και να πάρουμε το προβάδισμα, γιατί είμαστε καλύτεροι, όταν κυριαρχούμε στο παιχνίδι στο μισό των αντιπάλων. Και τότε, φυσικά, πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι θα έχουμε πολλούς οπαδούς μας στην κερκίδα, οι οποίοι θα δημιουργήσουν ένα από τα πολύ ξεχωριστά βράδια, τα οποία έχουμε δει τόσες φορές”.

Στο σημείο αυτό στη συζήτηση μπήκε και πάλι ο Θόρουπ, ο οποίος είπε: “Και οι δύο ομάδες έχουμε σημαντικούς αγώνες την ερχόμενη Κυριακή. Ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Ολυμπιακό και εμείς έχουμε το ντέρμπι με την Μπρόντμπι, οπότε μπορεί ο αγώνας αύριο να είναι ένα ματς με πολύ τακτική. Δεν λέω ότι οι ομάδες θα παίξουν για την ισοπαλία, αλλά μπορεί να επιδιώξουν να… ζήσουν και οι δύο, βλέποντας και τι έχουν μπροστά. Πάντως, η προσέγγισή μας στον αγώνα θα είναι να βγούνε έξω στο γήπεδο οι παίκτες, να διασκεδάσουν και να κερδίσουν”.

Ερωτώμενος ο Θόρουπ για τους τραυματίες στην ομάδα του παίκτες, τόνισε: “Τόσο ο Βίκτορ Κρίστιανσεν, όσο και ο Στάιτζ ήταν στην προπόνηση σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι αύριο στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πούμε εκ των προτέρων στον αντίπαλο! Ο Φαλκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.