Μποΐλεσεν: “Νίκη με ΠΑΟΚ, για να παραμείνουμε κυρίαρχοι στον όμιλο!”

Ο αμυντικός της Κοπεγχάγης, Νικολάι Μποΐλεσεν, έδειξε σε συνέντευξή του το σκεπτικό στα αποδυτήρια της δανέζικης ομάδας, εν όψει της αυριανής (21/10) αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το ECL

Άπαντες στην Κοπεγχάγη γνωρίζουν καλά ότι η αυριανή (21/10, 19:45′) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Parken Stadium της δανέζικης πρωτεύουσας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ΣΤ’ ομίλου του Europa Conference League, είναι καθοριστική για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα στο φινάλε της διαδικασίας των έξι αναμετρήσεων.

Οι Δανοί, που μετρούν δύο νίκες ως τώρα σε ισάριθμα παιχνίδια, θέλουν κι απέναντι στους “ασπρόμαυρους” το τρίποντο για να διατηρηθούν στο ρετιρέ της βαθμολογίας και να αποκτήσουν σοβαρό πλεονέκτημα να μείνουν εκεί ως το τέλος. Αυτό τόνισε και ο έμπειρος αμυντικός της ομάδας, Νικολάι Μποΐλεσεν, σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της αντιπάλου του “Δικέφαλου”.

“Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι το κλειδί για την πορεία μας στην Ευρώπη”, δήλωσε πολύ χαρακτηριστικά ο Μποΐλεσεν, ο οποίος απουσία του Κάρλος Ζέκα φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Κοπεγχάγης. Με τη δήλωσή του αυτή έδειξε ακριβώς ποιο είναι το σκεπτικό, με το οποίο αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση με τους “ασπρόμαυρους” ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

Είπε πιο συγκεκριμένα ο 29χρονος διεθνής Δανός αμυντικός, ο οποίος ήταν στο ρόστερ του Άγιαξ το καλοκαίρι του 2016, όταν η ολλανδική ομάδα αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League, όμως, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή κάποιας από τις δύο αναμετρήσεις: “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένας σημαντικός αγώνας. Μια κρίσιμη σύγκρουση για τον όμιλο, όπου οι δύο πρώτες αγωνιστικές έδειξαν ότι εμείς και ο ΠΑΟΚ είμαστε οι δύο πιο δυνατές ομάδες”.

Και συνέχισε, τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του περιμένουν την υποστήριξη του κοινού της ομάδας: “Θα είναι μια συναρπαστική πρόκληση για εμάς! Γνωρίζουμε ότι οι ευρωπαϊκές βραδιές στο Πάρκεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, οπότε ελπίζουμε να πάρουμε πολλή ενέργεια και υποστήριξη από τις εξέδρες, γιατί σίγουρα θα είναι ένας κλειστός και έντονος αγώνας”.

Για τις απουσίες της ομάδας του, δήλωσε: “Φυσικά και μας λείπουν κάποιοι ταλαντούχοι παίκτες που έχουμε. Είναι εκτός λόγω τραυματισμών αυτή τη στιγμή, αλλά νομίζω ότι εμείς θα αντιμετωπίσουμε τις σημαντικές αυτές απουσίες ως ομάδα και ως ομάδα θα δώσουμε τα πάντα, για να σταθούμε ως ένας!”

Είπε ακόμη επ’ αυτού: “Έχουμε μερικούς νέους και πολύ ταλαντούχους παίκτες, που αναλαμβάνουν πραγματικά μεγάλη ευθύνη και δίνουν ό,τι μπορούν. Εμείς οι πιο έμπειροι παίκτες πρέπει να τους βοηθήσουμε. Όπως και οι οπαδοί μας μπορούν να τους δείξουν ότι είναι μαζί τους. Οι νεαροί παίκτες γίνονται όλο και καλύτεροι, αλλά πρέπει να έχουν όλη την υποστήριξη που μπορούμε να τους δώσουμε”.

Για την Κοπεγχάγη τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ακολουθεί το ντέρμπι με την Μπρόντμπι, εκτός έδρας, για το δανέζικο πρωτάθλημα (24/10), όμως, όπως λέει ο Μποΐλεσεν στη συνέντευξή του αυτό προς το παρόν περνάει σε δεύτερη μοίρα: “Όλοι στην ομάδα ανυπομονούν για τα επερχόμενα παιχνίδια μας και είμαστε αποφασισμένοι να βγούμε με δύο νίκες όταν τελειώσει η εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή, όμως, εστιάζουμε στο πώς να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ και να διατηρήσουμε την κυριαρχία μας στον όμιλο!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.