Conference League: “Πεντάρα” με ανατροπή η Ρόμα, “κόλλησε” η Άλκμααρ (hls)

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του UEFA Conference League η Ρόμα, καθώς επίσης η Μπόντο/Γκλιμτ και η Γιάμπλονετς.

Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Σόφιας: 5-1

Για τον τρίτο όμιλο η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο παρότι βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ, επιβλήθηκε 3-1 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Οι Βούλγαροι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους με το γκολ του Κάρι μόλις στο 10ο λεπτό, όμως η συνέχεια ανήκε στη Ρόμα.

Μέχρι το 38ο λεπτό οι “τζιαλορόσι” είχαν φέρει… τούμπα το ματς με γκολ των Πελεγκρίνι (25′) και Ελ Σαραουϊ (38′), ενώ στο 62ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ιταλού έφτασαν στο 3-1. Η ομάδα του Μουρίνιο δεν σταμάτησε εκεί. Στο 80ο λεπτό η ΤΣΣΚΑ έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα πέτυχαν ακόμη δύο γκολ με Μαντσίνι (82′) και Άμπραχαμ (84′).

Μπόντο/Γκλιμτ – Ζόρια: 3-1

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μπόντο/Γκλιμτ επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Ζόρια και ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

Οι Νορβηγοί ήταν καταιγιστικοί, κυριάρχησαν απόλυτα και θα μπορούσαν να είχαν διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ. Το προβάδισμα έδωσε ο Σάλτνες στο 48′ και ένα λεπτό αργότερα ο Σόλμπακεν έγραψε το 2-0. Τη νίκη των γηπεδούχων “σφράγισε” στο 60′ ο Πελεγκρίνο. Η Ζόρια το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της… τιμής στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Γκρόμοφ.

Γιάμπλονετς – Κλουζ: 1-0

Για τον τέταρτο όμιλο η Γιάμπλονετς από την Τσεχία πέτυχε την έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής, καθώς επιβλήθηκε της Κλουζ.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το πέναλτι που κέρδισαν στο 51ο λεπτό και την αποβολή του Καμορα και κατάφεραν να φτάσουν σε μία μεγάλη νίκη. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Πίλαρ.

Ράντερς – Άλκμααρ: 2-2

Μία ακόμη έκπληξη έκρυβε η πρώτη αγωνιστική στον τέταρτο όμιλο του Conference League, καθώς η Άλκμααρ έμεινε στο ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Ράντερς.

Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν δις με γκολ των Κλάσιε (24′) και Παυλίδη (34′), όμως είδαν ισάριθμες φορές τη Ράντερς να απαντά. Στο 27′ ο Πίσινγκερ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 68ο λεπτό ο Γκρέιβς σε 2-2, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.