Conference League: Νίκες για Σλάβια, Λιντζ, Γάνδη και Φιτέσε (hls)

Η Σλάβια Πράγας κέρδισε την Ουνιόν Βερολίνου (3-1), η Λιντζ την Ελσίνκι (0-2), η Φιτέσε την Μούρα (0-2) και η Γάνδη την Φλόρα (0-1). Ισοπαλίες σε Μπακού και Ρεν. Δείτε το πανόραμα του Europa Conference League μετά το τέλος των αναμετρήσεων των 19:45.

1ος Όμιλος

Ελσίνκι-ΛΑΣΚ Λιντζ 0-2

Πρώτο τρίποντο στο Europa Conference League για την ΛΑΣΚ Λιντζ, η οποία θα μπορούσε να είχε σκοράρει και περισσότερα τέρματα. Οι Αυστριακοί βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα μία φορά (στο 17′ με τον Μάρεσιτς) και εν συνεχεία διατήρησαν σχετικά εύκολα το προβάδισμα. Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Κρίστοφ Μόνσαϊν στο 89ο λεπτό. Πάικτης που επέστρεψε από τον τραυματισμό του και πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση.

Το άλλο ματς του ομίλου, Μακάμπι Τελ Αβίβ-Αλασκέρτ (4-1), διεξήχθη την Τρίτη 14/09.

2ος Όμιλος

Φλόρα-Γάνδη 0-1

Οι Βέλγοι έδειξαν μέσα στο γήπεδο τα «δόντια» τους και παίζοντας όσο χρειαζόταν για να πάρουν το «διπλό», φεύγουν από το Ταλίν με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Σέρβος, Ντάρκο Λέμαγιτς στο 54ο λεπτό, έπειτα από πάσα του Ρόμαν Μπέζους. Η Γάνδη είχε και άλλες ευκαιρίες αλλά δεύτερο τέρμα δεν βρήκε.

Το άλλο παιχνίδι του ομίλου, Ανόρθωση-Παρτιζάν, διεξάγεται σήμερα (16/09) στις 22:00.

5ος Όμιλος

Σλάβια Πράγας-Ουνιόν Βερολίνου 3-1

Σπουδαία νίκη για τους Τσέχους κόντρα στην Ουνιόν. Ο Αλεξάντερ Μπαχ στο 18ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όμως στο 70′ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν απάντηση με τον Κέβιν Μπέχρενς παρότι με 10 παίκτες από το 40ο λεπτό (αποβολή Γιέκελ με δεύτερη κίτρινη κάρτα). Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Γερμανοί έμειναν από δυνάμεις και η ομάδα του Τριπισόβσκι έβαλε δύο γκολ (84′ Κούχτα, 88′ Σράντζ) και πήρε τη νίκη.

Μακάμπι Χάιφα και Φέγενορντ έμειναν στο 0-0 την Τρίτη (14/09) στο άλλο παιχνίδι του πέμπτου ομίλου.

7ος Όμιλος

Ρεν-Τότεναμ 2-2

Ίσως στο πιο ωραίο παιχνίδι των 19:45, Ρεν και Τότεναμ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Οι λονδρέζοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 11ο λεπτό με αυτογκολ, όμως οι Γάλλοι βρήκαν ισοφάριση πριν τη λήξη του ημιχρόνου (στο 23’με τον Τάιτ). Μάλιστα, γύρισαν τούμπα το ματς στο 72′, έπειτα από τέρμα του Λαμπόρντ (από ριμπάουντ). Η ομάδα του Εσπιρίτο Σάντο βρήκε με την σειρά της απάντηση με τον Δανό άσο της, Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα (76′). Κάπως έτσι η «μονομαχία» των δύο ομάδων δεν έβγαλε νικητή.

Μούρα-Φίτεσε 0-2

Η ολλανδική ομάδα επιβεβαίωσε χωρίς δυσκολία τον τίτλο του φαβορί στο Μάριμπορ. Ο Τρόνσταντ άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση του ημιώρου, ενώ ο Νταρφάλου (ασίστ Βίτεκ) διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του Λετς στο 69ο λεπτό.

8ος Όμιλος

Καραμπάγκ-Βασιλεία 0-0

Ματς με ελάχιστες συγκινήσεις αυτό στο Μπακού, με την Καραμπάγκ να είναι ελαφρώς καλύτερη και να αξίζει πιθανολογικά τη νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες (μία σε κάθε ημίχρονο) αλλά η πολύ καλά στημένη Βασιλεία δεν επέτρεψε την παραβίαση της εστίας της.

Νωρίτερα την Πέμπτη (16/09) η Ομόνοια άντεξε στο Καζακστάν και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.