Απίστευτο! Ομάδα από το Γιβραλτάρ στους ομίλους του Conference League! (pics & vids)

H μικρούλα Λίνκολν Ρεντ Ίμπς από το Γιβραλτάρ των μόλις 33.000 κατοίκων πανηγυρίζει τη μεγαλύτερη στιγμή στην ποδοσφαιρική της ιστορία, καθώς εξασφάλισε το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

H μικρούλα Λίνκολν Ρεντ Ίμπς από το Γιβραλτάρ των μόλις 33.000 κατοίκων πανηγυρίζει από το βράδυ της Πέμπτης (26/08) τη μεγαλύτερη στιγμή στην ποδοσφαιρική της ιστορία, καθώς εξασφάλισε το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League!

Οι ερασιτέχνες από τη μικρή βραχώδη χερσόνησο που βρίσκεται στο νότιο μέρος της Ιβηρικής, έκαναν την υπέρβαση, καθώς απέκλεισαν τη λετονική Ρίγα και κατάφεραν να βρεθούν στους ομίλους της νέας διοργάνωσης της UEFA, μοναδικό επίτευγμα για ομάδα από το Γιβραλτάρ.

Χρειάστηκε αρκετό άγχος και παράταση για να φτάσει στον ποδοσφαιρικό της… Όλυμπο η Λίνκολν Ρεντ Ίμπς, καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα με την Ρίγα ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1 (1-1 το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Λετονία).

Οι παίκτες της ομάδας από το μικρό Γιβραλτάρ πέτυχαν δύο γκολ στην παράταση, από ένα σε κάθε ημίχρονο και το τελικό 3-1 στο Victoria Stadium τους έδωσε τη μεγάλη πρόκριση!

Το Γιβραλτάρ θα εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά σε ομίλους ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ γίνεται παράλληλα και η μικρότερη (τόσο σε έκταση, όσο και σε πληθυσμό) χώρα, η οποία θα παίξει σε φάση ομίλων της UEFA!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.