Λουτσέσκου: «Δίκαιη και σημαντική πρόκριση»

Για τη σημασία της πρόκρισης, τα θετικά στοιχεία της ομάδας του, αλλά και την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε στο OPEN TV:

«Ήταν κάτι το οποίο το χρειαζόμασταν, το θέλαμε πάρα πολύ. Ήταν δύσκολη περίοδος, νέο στυλ, νέα φιλοσοφία, νέα νοοτροπία, οπότε ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη και η πρόκριση για τους παίκτες ώστε να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που πρέπει, να πιστέψουν ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Μια ενδεχόμενη ήττα δε θα έκανε καλό ακόμη και ανάμεσα στους παίκτες.

Επίσης, θεωρώ πως ήταν μια πολύ δίκαιη πρόκριση στους ομίλους με βάση την εικόνα μας στα τέσσερα αυτά παιχνίδια. Είναι πολύ θετικό που θα παίξουμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχοντας προκριθεί στους ομίλους του Europa Conference League. Μπορεί να φαίνομαι λίγο υπερβολικός, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος».

Για την τοποθέτηση των Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ και τον περιορισμό ή όχι των «νεκρών» περιόδων στο παιχνίδι της ομάδας του Δικεφάλου: «Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικές συνθήκες και απαιτήσεις. Πρέπει να παλεύεις συνέχεια και να θυσιάζεις πολλά αλλά δεν είσαι πάντα στο 100%. Σήμερα διαχειριστήκαμε πολύ καλύτερα νομίζω τα κενά μας διαστήματα. Εξελιχθήκαμε ως ομάδα σε σχέση με το ξεκίνημα. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι δε θα έχουμε κενά διαστήματα. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να διαχειριζόμαστε το κάθε παιχνίδι, μιας και δε θα παίζουμε πάντα όπως πρέπει».

Για τις μεταγραφικές εξελίξεις: «Θα πρέπει να περιμένουμε για τον Μίτριτα, την απάντηση. Ελπίζω πως θα βοηθήσουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.