Πάσος Φερέιρα – Τότεναμ 1-0: Έκαναν την έκπληξη οι Πορτογάλοι!

Η Πάσος Φερέιρα πήρε προβάδισμα για τους ομίλους του Europa Conference League, κερδίζοντας με 1-0 την αγνώριστη Τότεναμ του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Οι «σπερς» ξεκίνησαν για πρώτη φορά με τους νεοαποκτηθέντες Γκολίνι, Ρομέρο και Χιλ, ο Κάρτερ – Βίκερς έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τους «σπερς» από το 2017, ενώ στην ενδεκάδα βρέθηκαν και οι νεαροί Τζον και Σκάρλετ.

Κέιν και Σον φυσικά δεν υπήρχαν, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την ανομοιογένεια των Λονδρέζων στο α’ και δεν τους άφησαν να δημιουργήσουν, κάνοντάς τους τη ζημιά τελικά στο 45ο λεπτό με τον Λούκας Σίλβα να σκοράρει από κοντά.

Στο β’ οι «σπερς» πίεσαν, όμως οι λύσεις από τον πάγκο ήταν περιρισμένες και έτσι οι Πορτογάλοι κατάφεραν να κρατήσουν το πολύτιμο 1-0 μέχρι το τέλος.

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ (Σιμάο): Φερέιρα – Φονσέκα, Φλάβιο, Μπαϊσίνιο, Αντούνες – Εουστάκιο, Κάρλος – Έλντερ (72′ Ούιλτον), Σάντος (63′ Ματσόι), Σίλβα (72′ Ντελγκάδο) – Ντενίλσον΄(88′ Ζοάο Πέδρο).
ΤΟΤΕΝΑΜ (Σάντο): Γκολίνι – Ντόχερτι, Κάρτερ – Βίκερς (87′ Πασκότσι), Ρομέρο, Τζον (46′ Κλαρκ), Ντέιβις – Σέσενιον (81′ Μπένετ), Λο Σέλσο, Ουίνκς, Χιλ – Σκάρλετ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.