Μποέμιαν: Περιμένει δύσκολα ματς ο Λονγκ

Ο Κιθ Λονγκ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για την ομάδα του, στις αναμετρήσεις του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Ο Ιρλανδός τεχνικός της Μποέμιαν δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόκριση της ομάδας του επί της Ντουντελάνζ, στον προηγούμενο προκριματικό γύρο.

Αρχικά, ο Λονγκ δήλωσε: “Όλοι οι παίκτες είχαν μεγάλη θέληση και θέλαμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι δυνατά, με ένα γκολ. Παίρνοντας κάποια ρίσκα, θα έπρεπε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την πίεση που θα δεχόμασταν. Δε νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη απλά για να κρατήσει το 1-0. Ήταν μία ακόμη σπουδαία βραδιά για το κλαμπ και μία νίκη με 3-0 κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, Είμαι πραγματικά χαρούμενος που οι φίλαθλοί μας πανηγύρισαν άλλη μία πρόκριση στην Ευρώπη”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Οι παίκτες μου δούλεψαν σκληρά κι ήταν πειθαρχημένοι. Αισθανόμαστε ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα, αλλά ίσως αυτή είναι μία υπερβολική κριτική. Η Ντουντελάνζ έχει προκριθεί δύο φορές στους ομίλους του Europa League στα τελευταία τρία χρόνια και την κερδίσαμε συνολικά με 4-0. Οπότε, πραγματικά δεν μπορώ να βρω το λάθος, για να είμαι ειλικρινής. Είμαστε εκεί που θέλαμε. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα, το να παίρνεις την πρόκριση και θέλουμε να κάνουμε την αρχή, για να έρθουν κι άλλες σπουδαίες βραδιές για την ομάδα. Κάναμε ένα βήμα και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, οπότε σίγουρα δε θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα, αλλά πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.