Προπονητής Βελέζ: “Δεν κοιμήθηκα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ”

Για τις… συνέπειες της νίκης που πέτυχε η Βελέζ επί της ΑΕΚ μίλησε ο προπονητής της βοσνιακής ομάδας, Φέντζα Ντούντιτς στον τοπικό Τύπο.

Για τις… συνέπειες της νίκης που πέτυχε η Βελέζ επί της ΑΕΚ μίλησε ο προπονητής της βοσνιακής ομάδας, Φέντζα Ντούντιτς στον τοπικό Τύπο.

“Δεν κοιμήθηκα μετά το παιχνίδι. Πρώτα απ’ όλα φτάσαμε στο Μόσταρ στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Ήταν πολλά τα συναισθήματα και την Παρασκευή στις 9 ήμασταν όλοι για προπόνηση. Το Σάββατο είναι μία ημέρα ρεπό και από την Κυριακή θα συνεχίσουμε την προετοιμασία για το ματς της Αθήνας”, είπε αρχικά ο τεχνικός της Βελέζ και πρόσθεσε:

“Αν δεν το πίστευα, μάλλον δεν θα το κάναμε. Δεν θα τα καταφέρναμε. Χαίρομαι που αυτή η πίστη μεταδόθηκε στους παίκτες. Το πίστεψαν από το πρώτο λεπτά. Αν και δεχθήκαμε πρώτοι ένα γρήγορο γκολ, μπήκαμε στο παιχνίδι καλά παίξαμε υπέροχα στα πρώτα δέκα λεπτά. Ήμασταν κυρίαρχοι. Δεν διστάσαμε. Συνεχίσαμε να παίζουμε έτσι και αυτό το υπέρ μας 2-1 ήταν μία ανταμοιβή για το θάρρος μας. Τώρα δεν μπορώ να αναλύσω τίποτα με λεπτομέρειες, γιατί δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω ακόμη το βίντεο του αγώνα. Είχα μία άυπνη νύχτα”.

Αναφορικά με τη ρεβάνς στην Αθήνα και την κατάσταση των τραυματιών παικτών της Βελέζ, ο Ντούντιτς σχολίασε:

“Ελπίζω να αναρρώσουν και ο Ράντοβατς και ο Ζβόνιτς. Ειδικά ο Ράντοβατς. Ήθελε ακόμα να παίξει και ενέσεις, αλλά αποφασίσαμε ότι δεν ήταν απαραίτητο. Δεν θέλαμε να διακινδυνεύσουμε και να τον χάσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δόξα τω Θεώ κερδίσαμε και επίσης “σώσαμε” τον Σαμίρ Ράντοβατς. Ελπίζω σε δυο ημέρες να προπονηθεί και να παίξει στην Αθήνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.