Γιάχιτς: “Καταστροφή για την ΑΕΚ ένας αποκλεισμός από την Βελέζ”

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Σανέλ Γιάχιτς μίλησε σε ΜΜΕ της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των "κιτρινόμαυρων" με την Βελέζ.

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Σανέλ Γιάχιτς μίλησε σε ΜΜΕ της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των “κιτρινόμαυρων” με την Βελέζ. Ο Γιάχιτς δήλωσε έκπληκτος από την παρουσία της ομάδας από το Μόσταρ, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον τεχνικό της Βελέζ, Φέντα Ντούντιτς και τόνισε ότι ενδεχόμενος αποκλεισμός της Ένωσης θα ήταν “καταστροφή”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάχιτς στο reprezentacija.ba:

Για τον αγώνα της Βελέζ με την ΑΕΚ

“Παρακολούθησα τον αγώνα της Βελέζ με την ΑΕΚ και μπορώ να πω πως η Βελέζ με εξέπληξε, δεν περίμενα να παίξει τόσο καλά. Ωστόσο, πρέπει να παραμείνει στο έδαφος γιατί το επαναληπτικό παιχνίδι θα είναι πολύ πιο δύσκολο στην Αθήνα. Η AEK δεν έπαιξε με τους ισχυρούς της παίκτες. Δε νομίζω ότι υποτίμησαν την Βελέζ, υπάρχει στον πάγκο ο κορυφαίος Βλάνταν Μιλόγεβιτς που έχει αρκετή εμπειρία και ο επόμενος αγώνας θα είναι εντελώς διαφορετικός”.

Για τον Φέτζα Ντούντιτς:

“Λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να φανταστούν ότι ένας άνδρας θα έκανε τέτοια πράγματα με την Βελέζ. Με ποιοτική δουλειά και προσπάθεια όλα είναι δυνατά. Η Βελέζ γράφει μια ιστορία και πιστεύω ότι μπορεί να παλέψει και για τον τίτλο”.

Για την σημερινή ΑΕΚ σε σύγκριση με την εποχή του:

“Η ΑΕΚ είναι διαφορετική σε σχέση με την εποχή μου. Υπάρχει άνθρωπος που βάζει χρήματα και έφερε μεγάλες ενισχύσεις και είπε ότι δεν θα σταματούσε εκεί. Αλλά, όταν ήμουν εκεί η ατομική ποιότητα ήταν καλύτερη. Στην ομάδα ήταν οι Μαϊστόροβιτς, Ριβάλντο, Δέλλας, Τζιμπούρ και το πρωτάθλημα ήταν πιο δυνατό σε σχέση με τα τωρινά δεδομέν α. Όπως και να έχει όμως, ένας αποκλεισμός από την Βελέζ θα ήταν μεγάλη καταστροφή για τον σύλλογο”.

Για τον Μπάγεβιτς:

“Ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεργαστώ με τον Μπάγεβιτς. Στην Ελλάδα είναι σαν σταρ. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει κερδίσει τρόπαια εκεί. Λόγω όλων αυτών, ήταν άσχημο για μένα να βλέπω την κριτική που του ασκήθηκε όταν ήταν επικεφαλής της εθνικής ομάδας. Δεν ήρθε να αποδείξει κάτι, ήρθε για να βοηθήσει και να αναζωογονήσει το προσωπικό με κάποιο τρόπο, για να δημιουργήσει παίκτες για το μέλλον. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να πούμε ότι η εθνική ομάδα δεν είναι αυτή που ήταν πριν από λίγα χρόνια. Πολλά έχουν αλλάξει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης