Κουόπιο-Βόρσκλα Πολτάβα 2-2: Μοιρασιά στο… 97′

Η Βόρσκλα Πολτάβα έκανε ανατροπή στην έδρα της Κουόπιο (από 1-0 σε 1-2) αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το «διπλο». Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον Άρη, αν εκείνος καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 κόντρα στην Αστάνα.

Η ουκρανική Βόρσκλα Πολτάβα ήταν έτοιμη να βάλει στη Φινλανδία τις βάσεις για την πρόκριση, αλλά στην τελευταία φάση του ματς (97′) ο Ντιόγκο Τόμας λύτρωσε την Κουόπιο, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι Φινλανδοί μπήκαν με πάθος και όρεξη στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ανιεκπένο Ουντό. Όμως, η συνέχεια άνηκε στην Βόρσκλα, η οποία ισοφάρισε με την συμπλήρωση του ημιώρου χάρη στο τέρμα του Ιμπραχίμ Κανέ. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 55′ κέρδισε πέναλτι με τον Ολιβιέρ Τιλ να το μετουσιώνει σε γκολ, υπογράφοντας την ανατροπή.

Είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση η Κουόπιο και τελικά κατάφερε να την βρει στην τελευταία φάση του ματς με τον Ντιόγκο Τόμας, ο οποίος με αυτό το γκολ αναπτέρωσε τις ελπίδες των Φινλανδών για πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο νικητής της ρεβάνς θα αντιμετωπίσει είτε τον Άρη, είτε την Αστάνα. Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν από την Αστάνα με 2-0 και αναζητούν μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης», ματς που θα το παρακολουθήσετε ζωντανά στο Novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.