Ο Κουάτ ήρωας της Τουρκίας!

Το πιο δημοφιλές ποδοσφαιρικά πρόσωπο της Τουρκίας τις τελευταίες εβδομάδες ζει στο...Καζακστάν!

Το πιο δημοφιλές ποδοσφαιρικά πρόσωπο της Τουρκίας τις τελευταίες εβδομάδες ζει στο…Καζακστάν!

Δεν είναι άλλος από τον μέσο της Καϊράτ Αλμάτι και της Εθνικής ομάδας Ισλαμπέκ Κουάτ, ο οποίος με το γκολ του στον τελευταίο προκριματικό για το Euro 2016 κόντρα στη Λετονία, έστειλε τους Τούρκους απ’ ευθείας στα τελικά της Γαλλίας ως καλύτεροι τρίτοι της προκριματικής φάσης!

Όπως δηλώνει στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ ο 22χρονος μέσος, από εκείνη την ημέρα το τηλέφωνό του δεν έχει σταματήσει να χτυπάει για ευχαριστήριες κλήσεις από την Τουρκία, ενώ αντιπροσωπεία Τούρκων φιλάθλων του πρόσφερε αυτοπροσώπως λουλούδια και δώρα, στο ημίχρονο του αγώνα της Καϊράτ με την Ατιράου στις 17 Οκτωβρίου. Επίσης, αρκετοί ζήτησαν να δοθεί το όνομά του σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης, ενώ πολλοί υποσχέθηκαν να ονομάσουν τα παιδιά τους «Κουάτ», που στη γλώσσα των Καζάκων σημαίνει «δύναμη».

«Οι Τούρκοι με ευχαριστούν για τη θέση τους στο Euro σαν να νίκησα μόνος μου τη Λετονία και όχι μαζί με την ομάδα. Για να πω την αλήθεια, ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι θα βοηθούσαμε την Τουρκία. Το μόνο που θέλαμε ήταν να αποφύγουμε την τελευταία θέση του γκρουπ. Αλλά τώρα, μετά από τόσα ευγενικά λόγια, θα υποστηρίξω την Τουρκία στα γήπεδα της Γαλλίας», είπε ο Κουάτ, που πάντως δεν δέχτηκε κρούσεις για μεταγραφή στην Τουρκία: 

«Όχι, δεν με έχει πάρει τηλέφωνο κανένας από τουρκική ομάδα. Άλλωστε έχω μεγάλους στόχους με την Καϊράτ και πολλά να κάνω ακόμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.