Χότσον: «Δεν ξέρω το μέλλον μου»

Ο Ρόι Χότσον άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο της Αγγλίας και υπογράμμισε πως δεν έχει λάβει ακόμα την οριστική του απόφαση.

Ο Ρόι Χότσον άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο της Αγγλίας και υπογράμμισε πως δεν έχει λάβει ακόμα την οριστική του απόφαση. Ο Άγγλος τεχνικός υπογράμμισε πως θα παραμείνει στους πάγκους μετά το τέλος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο των «λιονταριών».

Αρχικά, ο Χότσον τόνισε αρχικά: «Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση σε αυτό. Το πιο επικίνδυνο είναι να απαντήσω ειλικρινά στην ερώτηση και να πάρω το ρίσκο να δω κάποιον τίτλο στον Τύπο που δεν θα ανταποκρίνεται σε αυτά που είπα. “Ο Χόγκτζον λέει ότι θέλει να μείνει”, ή “O Χόγκτζον λέει ότι θα φύγει μετά το καλοκαίρι. Δεν είμαι σε θέμα να διαλέξω κανένα από τα δύο αυτή την στιγμή».

Στη συνέχεια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας συμπλήρωσε: «Προς το παρόν, αν με ρωτήσει κάποιος αν βλέπω τον εαυτό μου μετά το τέλος του καλοκαιριού να συνεχίζω την δουλειά, θα έλεγα πως σίγουρα ναι. Γνωρίζω καλά πως όταν θα έρθει η ώρα να σταματήσω την προπονητική, θα μου λείψει πολύ. Εκείνη η μέρα θα έρθει κάποτε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Το μόνο που με απασχολεί είναι το σήμερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης