Λύγισαν οι Νέοι

Η ανώτερη Ισπανία σημείωσε δύο γκολ σε τέσσερα αγωνιστικά λεπτά κι επικράτησε της Εθνικής Νέων με 2-0 για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Elite Round του Euro 2016.

Η ανώτερη Ισπανία σημείωσε δύο γκολ σε τέσσερα αγωνιστικά λεπτά κι επικράτησε της Εθνικής Νέων με 2-0 για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Elite Round του Euro 2016.

Καρικόλ στο 22΄ και Μαγιοράλ στο 26΄ με πέναλτι  σκόραραν για τους Ισπανούς, με την Εθνική Ελλάδας να έχει καλές στιγμές, αλλά να μην μπορεί να βρει δίχτυα. Αντίστοιχα καλές ευκαιρίες είχαν και οι νεαροί «ρόχας», με τον γκολκίπερ Αστρά, πάντως, να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση και να κρατά χαμηλά το σκορ. Επόμενη αντίπαλος είναι το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα η Αγγλία.

Ο προπονητής της Νέων, Γιάννης Γκούμας, δήλωσε μετά το παιχνίδι: 
«Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή προσπάθεια των παιδιών. Αντιμετωπίσαμε μια υπερδύναμη το ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ρισκάραμε για να πετύχουμε κάποιο γκολ και αφήσαμε κενούς χώρους, τους οποίους οι Ισπανοί εκμεταλλεύτηκαν δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Δεν απογοητευόμαστε για τη συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας δύο ματς και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταφέρουμε την πρόκριση».

Οι συνθέσεις:
Ισπανία: Σιμόν, Άμο, Αλέντε, Καρικόλ, Οντιβέρος, Μαγιοράλ (54’ Ποβέδα), Αλένα, Λάτο, Μπουνέλ, Ριβέρα (46’  Σολέρ), Ογιαρθάμπαλ (83’ Μοντιέλ).
Ελλάδα: Αστράς, Κατράνης, Σβαρνάς, Ρέτσος, Πατράλης (60’ Μεγαρίτης), Μανθάτης, Λάμπρου (81’ Σταθόπουλος), Λημνιός (60’ Ρεγκάκος), Ευαγγέλου, Γαλανόπουλος, Ανδρούτσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.