Euro 2020: Δε θέλει να πάρει περισσότερα ματς η Αγγλία

Η αγγλική ομοσπονδία εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο να πάρει περισσότερα ματς του Euro 2020, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το καλοκαίρι.

Η αγγλική ομοσπονδία εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο να πάρει περισσότερα ματς του Euro 2020, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, στην πρόσφατη επικοινωνία που είχε η αγγλική κυβέρνηση με την UEFA, δε συζητήθηκε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αν και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία φέρεται να το εξετάζεται σοβαρά, καθώς βλέπει πως η πανδημία δεν υποχωρεί στην Ευρώπη.

Οι αξιωματούχοι της UEFA θεωρούσαν ως μια καλή επιλογή την Αγγλία, από τη στιγμή που προχωράει κανονικά ο εμβολιασμός του πληθυσμού και όπως όλα δείχνουν θα μπορέσει να επιστρέψει στην κανονικότητα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Άγγλοι υπογραμμίζουν πως η ομοσπονδία της χώρας βρίσκεται σε επαφή με την Ουαλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ιρλανδία, για την από κοινού διεκδίκηση της διοργάνωσης του παγκοσμίου κυπέλλου του 2030 και πως δεν ασχολείται τη δεδομένη χρονική στιγμή με το Euro 2020. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.