Έτοιμη για… ζημιές η Ρουμανία

Μπορεί να μην αποτελεί φόβητρο, όμως η Ρουμανία από τα προκριματικά του Euro έδειξε πως είναι ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλους... μπελάδες.

Μπορεί να μην αποτελεί φόβητρο, όμως η Ρουμανία από τα προκριματικά του Euro έδειξε πως είναι ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλους… μπελάδες. 

Με σημείο αναφοράς την άμυνα η ομάδα του Ιορντανέσκου και ταλέντο διαθέτει και ποιότητα, ώστε να βάλει δύσκολα στους αντιπάλους της και να μπορεί να ονειρεύεται μία καλή πορεία στα γήπεδα της Γαλλίας. Η πρεμιέρα είναι δύσκολα, αφού αντιμετωπίζει τους οικοδεσπότες «τρικολόρ», ωστόσο με μία νίκη επί της Αλβανίας, τότε κάλλιστα θα μπορεί να έχει βλέψεις για πρόκριση. 

Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Παντιλιμόν, Ταταρουσάνου, Λουνγκ.

Αμυντικοί: Μάτσελ, Ρατς, Μότσι, Κίρικες, Γκαμάν, Φιλίπ, Γκριγκόρε, Σαπουνάρου.

Μέσοι: Χομπάν, Κιπτσίου, Πιντιλί, Στάντσιου, Τόρζε, Σανμαρτεάν, Πρεπέλιτσα, Πόπα.

Επιθετικοί: Αλίμπετς, Κεσέρου, Αντόνε, Στάνκου.

Ηγέτης

Ο Ράζβαν Ρατς είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει η Ρουμανία στο ρόστερ της. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με 110 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας των Ρουμάνων στο Euro, έχοντας βέβαια συμπαραστάτη τον επίσης πολύ έμπειρο Βλαντ Κίρικες. 

Ο προπονητής

Στον πάγκο των «τρικολόρ» βρίσκεται ένας θρύλος του Ρουμανικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου. Ο 66χρονος πλέον Άνχελ Ιορντανέσκου στην τρίτη του θητεία στην τεχνική ηγεσία της Ρουμανίας διαθέτει την εμπειρία ώστε να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του σε μία καλή πορεία στα γήπεδα της Γαλλίας. Ανέλαβε το… τιμόνι της Εθνικής Ρουμανίας για τρίτη φορά τον Οκτώβριο του 2014 και σε 14 παιχνίδια μετρά 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 1 ήττα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.