Ζει κι αναπνέει για το «τρίποντο»

Η Γαλλία υποδέχεται στο «Σταντ ντε Φρανς» τη Ρουμανία στο εναρκτήριο παιχνίδι του Euro 2016, για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης. Ούτε καν το ενδεχόμενο μη νίκης δεν σκέφτονται οι «τρικολόρ»...

Η Γαλλία υποδέχεται στο «Σταντ ντε Φρανς» τη Ρουμανία στο εναρκτήριο παιχνίδι του Euro 2016, για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης. Ούτε καν το ενδεχόμενο μη νίκης δεν σκέφτονται οι «τρικολόρ»…

Ως διοργανώτρια έχει το πολύ άγχος η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, να μπορέσει ν΄ αρχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρώτο γκρουπ του τουρνουά και να θέσει τα θεμέλια της πρόκρισης από τον πονηρό όμιλο με Ρουμανία, Αλβανία και Ελβετία. Οι «τρικολόρ» είναι φρέσκια και γρήγορη ομάδα, με παίκτες στα καλύτερά τους σε όλες τις γραμμές, με τον προπονητή τους απλά – λόγω ποιοτικού ρόστερ – να έχει διάφορα διλήμματα για το ποιον πρέπει να «παντρέψει» με ποιον στις τρεις γραμμές! Η λογική λέει πώς κεντρικά στα χαφ θα προτιμήσει τον Καντέ από τον Καμπάιγ, με τον Μανγκαλά να μένει επίσης στον πάγκο για να είναι παρτενέρ του Κοσιελνί στην άμυνα ο Ραμί. Τέτοια είναι τα προβλήματα του Ντεσάν για την πρεμιέρα, συν του άγχους της Γαλλίας.

Το παιχνίδι θα γίνει, όπως και όλη η διοργάνωση, κάτω από δύσκολες κοινωνικές συνθήκες στην κεντροευρωπαϊκή χώρα, με τους Γάλλους να θέλουν σαφώς να δουν την ομάδα τους να πηγαίνει όσο πιο μακριά γίνεται. Για τον Άνχελ Ιορντανέσκου, γνωστό στην Ελλάδα από την παρουσία του και στην Εθνική και σε συλλόγους, το μυστικό δεν είναι τόσο στα ονόματα των Ρουμάνων, αλλά στο σύνολο. Η Ρουμανία δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν κι από το γκρουπ διαθέτει τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης, πλην Γαλλίας, για την πρόκριση. Το παιχνίδι αρχίζει στις 22.00 ώρα Ελλάδας και διαιτητής είναι ο Ούγγρος Κασάι.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Γαλλία (4-3-3 / Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς – Σανιά, Κοσιελνί, Ραμί, Εβρά – Πογκμπά, Καντέ, Ματουιντί – Γκριεζμάν, Ζιρού, Παγιέ.

Ρουμανία (4-2-3-1 / Άνχελ Ιορντανέσκου): Ταταρουσάνου – Σαπουνάρου, Τσίριτσες, Γκριγκόρε, Ρατς – Πίντιλιι, Χόμπαν – Πόπα, Στάντσιου, Στάνκου – Αντόνε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.