Βαρούχας: «Έγιναν λάθη στο Παρίσι»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας υπογράμμισε πως έγιναν αρκετά λάθη στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εις βάρος και των δυο ομάδων.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας υπογράμμισε πως έγιναν αρκετά λάθη στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εις βάρος και των δυο ομάδων. Ο καθηγητής διαιτησίας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» για τις διαιτητικές αποφάσεις, της αναμέτρησης των Γάλλων με τους Ουκρανούς.

Αρχικά δήλωσε: «Δεν ήταν θέμα σφαγής. Όταν υπάρχουν δύο σοβαρές αποφάσεις που διαμορφώνουν αποτέλεσμα, το μόνο που ελαφρύνουν τις δύο ομάδες είναι πως είναι ένα εκατέρωθεν. Το γκολ που βάζει η Γαλλία είναι λάθος, όταν σηκώνεται ο Ζιρού με τον αριστερό αγκώνα βρίσκει τον τερματοφύλακα. Και μετά από αποδεικνύεται πως πρώτα κοιτάει και μετά τρέχει».

Και συμπλήρωσε: «Εδώ υπάρχει ένα μπέρδεμα στο εξής πως ο πρόσθετος πρέπει να είναι από την άλλη πλευρά, όπως ξεκίνησε στην αρχή αυτής της προσθήκης. Είδατε πως στο Champions League πως ο Τούρκος διαιτητής έκανε λάθος, ο Ριτσόλι έκανε λάθος. Και ο πρόσθετος και ο βοηθός, τέσσερα μάτια δηλαδή, ελέγχουν την ίδια περιοχή. Αυτοί ξέρουν καλύτερα όμως, εγώ όμως νομίζω πως υπάρχει κάποιο λάθος. Στο πέναλτι της Ρουμανίας, που είναι πέναλτι, ο Ρουμάνος κάνει σκαμνάκι στον Ματουϊντί και συνεχίστηκε η φάση και σωστά δόθηκε το πέναλτι. Ο Βίκτορ Κασάι είναι καλός διαιτητής, αλλά στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 είχε πάει σπίτι του, επειδή μέτρησε ένα γκολ».

Τέλος, ο Βαρούχας υπογράμμισε: «Αυτό το γκολ ήταν η αιτία να αλλάξει ο κανονισμός του πρόσθετου και πώς θα στέκεται πίσω από το τέρμα. Επανέρχομαι και λέω πως η θέση του πρόσθετου είναι λάθος, και πρέπει να πάει από την άλλη πλευρά του τέρματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.