Γιοχάνεσον: “Υπερήφανοι γι΄ αυτήν την Ισλανδία”

Ο Πρόεδρος της Ισλανδικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γούντνι Γιοχάνεσον μίλησε σε ισπανικό Μέσο για την εξαιρετική πορεία της Εθνικής της χώρας του στα προημιτελικά του Euro και τη μεγάλη πρόκριση επί της Αγγλίας.

Ο Πρόεδρος της Ισλανδικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γούντνι Γιοχάνεσον μίλησε σε ισπανικό Μέσο για την εξαιρετική πορεία της Εθνικής της χώρας του στα προημιτελικά του Euro και τη μεγάλη πρόκριση επί της Αγγλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα «As»:

«Ήταν μια τεράστια νίκη, μια μεγάλη επιτυχία. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που κάναμε. Ηταν μία μεγάλη νίκη του αθλητισμού μας, είναι ο μεγαλύτερος θρίαμβος στην Ιστορία του αθλητισμού στην Ισλανδία. Είμαστε ένα μικρό έθνος και λογικά έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά και στον αθλητισμό πάμε όλοι μαζί, χέρι-χέρι. Ακόμα κι αν χάναμε εναντίον της Αγγλίας, οι παίκτες θα είχαν επιστρέψει στα σπίτια τους ως ήρωες. Μπορούμε να κερδίσουμε και την Γαλλία. Αφού έχουμε καταφέρει να νικήσουμε την Αγγλία, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με τη Γαλλία. Θα προσπαθήσω να είμαι στο γήπεδο. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή και οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί προς εμάς. Η δική μας είναι μια μεγάλη νίκη για τον αθλητισμό και αποδεικνύει ότι ακόμα και αν είσαι ο μικρότερος, μπορείς να προχωρήσεις προς τα εμπρός και να κάνεις σπουδαία πράγματα».

Επίσης ο κ. Γιοχάνεσον συμπλήρωσε: «Η εθνική υπερηφάνεια είναι καλή. Σε αντίθεση με την ξενοφοβία και τον ακραίο εθνικισμό. Η Ισλανδία σε αυτό το Euro, αντιπροσωπεύει το πρώτο, είναι μία μεγάλη υπερηφάνεια για όλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.