Eθνική Γαλλίας: Την Παρασκευή η πρώτη συγκέντρωση εν όψει προκριματικών Euro 24

Οι φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου αρχίζουν την προετοιμασία τους για τα ματς με Γιβραλτάρ και Ελλάδα στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024.

To μεσημέρι της Παρασκευής (9/6) το Κλερφοντέν, βάση των εθνικών ομάδων της Γαλλίας, θα γεμίσει και πάλι «αστέρες», αφού είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των «Τρικολόρ», εν όψει των αγώνων με το Γιβραλτάρ και την Ελλάδα (16 και 19 Ιουνίου αντίστοιχα) για την προκριματική φάση του Euro 2024.

Ο Γάλλος εκλέκτορας, Ντιντιέ Ντεσάν, θα έχει μαζί του τους 22 από τους 23 ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει, αφού θα λείπει μόνο ο Αλφόνς Αρεολά, που αγωνίστηκε στον τελικό του Conference League με την Γουέστ Χαμ και θα ενσωματωθεί στις 12 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται πως οι Γάλλοι προπορεύονται στον όμιλο έχοντας δύο νίκες κόντρα σε Ολλανδία και Ιρλανδία (4-0 και 1-0 αντίστοιχα).

Η 23αδα αποτελείται από τους: Μενιόν, Αρεολά, Σαμπά, Ντισασί, Φοφανά, Τεό Ερναντέζ, Κονατέ, Κουντέ, Μεντί, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Καμαβινγκά, Φοφανά, Γκριεζμάν, Ραμπιό, Τσουαμενί, Κομάν, Ντεμπελέ, Ζιρού, Κόλο Μουανί, Εμπαπέ, Μαρκούς Τουράμ, Ενκουκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.