Κόσοβο – Ανδόρα 1-1: Σπουδαία ισοπαλία για την ομάδα του Άλβαρες (hls)

Σημαδεύοντας συνεχώς τον Μουρίτσι και μόνο με... γιόμες δουλειά δεν γίνεται. Μαχητές οι φιλοξενούμενοι θα... πιούν στην υγειά του Ρόσας.

Σπουδαίο βαθμό κατάφερε να πάρει η Ανδόρα στην Πρίστινα (1-1) κόντρα στο πολύ κακό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης Κόσοβο. Οι γηπεδούχοι εγκλωβίστηκαν από τον τρόπο που έπαιζε άμυνα η ομάδα του Κόλντο Άλβαρες και εγκλωβίστηκε και στη δική της εμμονή να παίξει μόνο με σέντρες ψάχνοντας το κεφάλι του Μουρίτσι.

Στο δεύτερο μέρος ήρθαν τα γκολ και μάλιστα σε διάστημα μόλις 2 λεπτων, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Ζεγκρόβα, να πλασάρει εξαιρετικά τον Ίκερ, σε κόντρα επίθεση και ασίστ του Ράσιτσα.

Όμως η χαρά των Κοσοβάρων κράτησε μόλις 2 λεπτά αφού από κακή αμυντική λειτουργεία σε φάουλ των παικτών της Ανδόρας ο Ρόσας με κεφαλιά στο 61′ έκανε το 1-1 που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Θετική ήταν η παρουσία του Μπουτούτσι του Ολυμπιακού, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή, έδωσε ζωντάνια και κινητικότητα αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει περισσότερο ώστε η ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στον 9ο όμιλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.