Τουρκία – Κροατία 0-2 : Πάσαλιτς σέρβιρε, Κόβασιτς κέρναγε και ο όμιλος παίρνει ”φωτιά”! (hls)

Η Κροατία κέρδισε την Τουρκία χάρη στα δύο γκολ του Ματέο Κόβασιτς και ο όμιλος αναμένεται άκρως ενδιαφέρων.

Σπουδαίο τρίποντο για την Κροατία κόντρα στην Τουρκία με τον Ματέο Κόβασιτς να δίνει την πολύτιμη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Η Κροατία, μετά την γκέλα ολκής με την Ουαλία (1-1) στην πρώτη αγωνιστική των προκριματικών δραπέτευσε με τεράστιο διπλό από την Τουρκία επικρατώντας με 2-0 και φτάνει στους 4 βαθμούς. Η Τουρκία από την άλλη μένει στους 3 βαθμούς ύστερα από την νίκη επί της Αρμενίας.

Ο μονόλογος του Κόβασιτς έδωσε την νίκη στην Κροατία

Στο ματς, όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα από τον Ματέο Κόβασιτς ο οποίος αξιοποιούσε τις ασίστ του Πάσαλιτς. Δύο γκολ ο πρώτος, δύο ασίστ ο δεύτερος και όλα κύλησαν ιδανικά για την ομάδα του Ντάλιτς.

Πριν όμως φτάσουμε εκεί, ο Ουντέρ μόλις στο πέμπτο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ με τον Λιβάνοβιτς να του λέει ”όχι”. Ο Κροάτης τερματοφύλακας χρειάστηκε να επέμβει και πάλι στο 10′ σε προσπάθεια του Ακτούρκογλου. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποια άλλη στιγμή πέραν των δύο γκολ που ακολούθησαν.

Στο δεύτερο μέρος, η Τουρκία έψαξε το γκολ που θα την ξαναβάλει στο ματς όμως δεν τα κατάφερε. Η Κροατία είχε κι αυτή την ευκαιρία της στο 58′ να σφραγίσει την επικράτηση με τον Πάσαλιτς, ο οποίος όμως δεν βρήκε δίχτυα. Ένα σουτ του Κράμαριτς στο 77ο λεπτό, επίσης, πέρασε ανεκμετάλλευτο και το σκορ έμεινε στο 0-2. Έτσι έληξε και το ματς βρίσκοντας την Κροατία πρώτη μαζί με την Ουαλία.

Τουρκία (Κουντζ) : Γκιούνοκ, Τσέλικ, Σογιουντσού, Ντεμιράλ, Καντιόγλου, Ότσαν, Κόκτσου (Γκιουλέρ), Τσαλχάνογλου (Γιούκσεκ), Ακτούρκογλου (Γιλμάζ), Ουνάλ (Ναγίρ), Ουντέρ (Tόσουν)

Κροατία (Ντάλιτς) : Λιβάκοβιτς, Στάνισιτς, Σούταλο, Γκβάρντιολ, Μπάρισιτς, Μπρόζοβιτς, Κόβασιτς, Μόντριτς (Μάγερ), Πέρισιτς (Ιβάνουσετς), Πάσαλιτς (Γιουράνοβιτς), Κράμαριτς (Μούσα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.