Πολωνία – Αλβανία 1-0: Έκανε… σεφτέ ο Φερνάντο Σάντος – Σκόραρε ο Σβιντέρσκι (hls)

Με γκολ του Κάρολ Σβιντέρσκι, η Πολωνία κέρδισε με 1-0 τη δυναμική Αλβανία στη Βαρσοβία και πέτυχε την πρώτη της νίκη στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.

Με γκολ του Κάρολ Σβιντέρσκι, η Πολωνία κέρδισε με 1-0 τη δυναμική Αλβανία στη Βαρσοβία και πέτυχε την πρώτη της νίκη στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.

Μπροστά σε 50.000 θεατές, οι Πολωνοί εμφανίστηκαν νευρικοί και αγχωμένοι, οι Αλβανοί είχαν ενθουσιασμό στο παιχνίδι τους, ωστόσο ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ, Κάρλος Σβιντέρσκι κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Στρακόσα στο 41′ και να “χαρίσει” τη νίκη στην ομάδα του.

O Νταμιάν Σιμάνσκι της ΑΕΚ μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 78ο λεπτό, ενώ στο πάγκο της Πολωνίας έμεινε ο Τιμοτέους Πούχατς του Παναθηναϊκού.

Το ματς με την Πολωνία ήταν το πρώτο του Σιλβίνιο στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Αλβανίας, ενώ οι Πολωνοί κέρδισαν τους Αλβανούς για 8η συνεχόμενη φορά!

Oι Πολωνοί έφτασαν τους τρεις βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια και βρίσκονται στη δεύτερη θέση του πέμπτου ομίλου (πρωτοπόρος η Τσεχία), ενώ οι Αλβανοί δεν έχουν βαθμό, αλλά έχουν δώσει μόνο ένα παιχνίδι στην προκριματική φάση του Euro.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.