Στα 18 Cristiano, στα 38 Ronaldo! (vids)

Tι 18, τι 28, τι… 38! Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός για τον Κριστιάνιο Ρονάλντο, καθώς στο γήπεδο ο σχεδόν… σαραντάρης Πορτογάλος αστέρας διατηρεί τη λάμψη του και τη στενή του επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Tι 18, τι 28, τι… 38! Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς στο γήπεδο ο σχεδόν… σαραντάρης Πορτογάλος αστέρας διατηρεί τη λάμψη του και τη στενή του επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Tα ρεκόρ δεν είναι για να… σπάνε. Είναι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ολόδικα του!

Ρέκορντμαν συμμετοχών, γκολ και ασίστ στο Champions League, ρέκορντμαν γκολ σε Euros και αγώνες εθνικών ομάδων, πλέον ρέκορντμαν και στις συμμετοχές σε διεθνές επίπεδο είναι ο CR7, ο οποίος χρειάζεται μόλις δύο συμμετοχές για να γίνει… 200αρης με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Και αν ήταν μόνο αυτό… Ακόμα και αν το Λιχτενστάιν και το Λουξεμβούργο δεν… γεμίζουν το μάτι, τέσσερα γκολ μέσα σε διάστημα τριών ημερών και μάλιστα σε ηλικία 38 χρόνων, 1 μήνα και 22 ημερών, δεν είναι και κάτι που συναντάμε συχνά στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Που να μην υπήρχε και η… γκρίνια από τους πολυάριθμους haters του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ και το χαμηλό επίπεδο του Σαουδαραβικού πρωταθλήματος.

Μια ντουζίνα (και βάλε) γκολ από τον Κριστιάνο

“Γέρασε πια”, “δεν μπορεί σε αυτή την ηλικία” και άλλα τέτοια… καλούδια (sic) διαβάζουμε δεξιά και αριστερά σε μερίδα του διεθνούς Τύπου που… λατρεύει να “μισεί” τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η απάντηση του Πορτογάλου σταρ είναι στο φυσικό του χώρο και είναι… ηχηρή. Μια ντουζίνα και… κάτι γκολ έχει σημειώσει φέτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο και συνεχίζει να προκαλεί… τρόμο στις αντίπαλες άμυνες.

Η… τριάδα στη Γιουνάιτεντ

Προτού αρχίσει το “σίριαλ” στο Μάντσεστερ και η έντονη κόντρα με τον Τεν Χαχ που τελικά οδήγησε τον Κριστιάνο σε άλλο – και εξωτικό – ποδοσφαιρικό προορισμό, ο κορυφαίος ευρωπαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, πρόλαβε να σημειώσει τρία τέρματα με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Το ένα ήταν στην Premier League και μάλιστα αξίας… τριών βαθμών, καθώς το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Έβερτον στις 9 Σεπτεμβρίου του 2022 έδωσε τη νίκη στη Γιουνάιτεντ.

Δύο ακόμα γκολ με τους “κόκκινους διάβολους” σημείωσε τη φετινή σεζόν ο Κριστιάνο. Και τα δύο στο Europa League.

To ένα στο… μαγικό Ζίμπρου κόντρα στη Σέριφ Τίρασπολ και το άλλο στο Μάντσεστερ πάλι με αντίπαλο την ομάδα από την Υπερδνειστερία.

Ο… σεΐχης Κριστιάνο!

Η μεταγραφή του στην Αλ Νασρ προκάλεσε αίσθηση, ωστόσο ήταν… πολλά τα λεφτά για να τα αγνοήσει ο Κριστιάνο. Και μην νομίζετε ότι ο Πορτογάλος αστέρας πήγε στο Ριάντ για… διακοπές. Κάνει τη δουλίτσα του καλά και σε εκείνα τα μέρη και έχει ήδη πετύχει εννέα γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Μάλιστα τέσσερα από αυτά τα σημείωσε κόντρα στην Αλ Ουέχντα και ένα χατ τρικ απέναντι στη… θρυλική Νταμάκ.

Παντοτινός ηγέτης της Seleção

Ήταν, είναι και θα είναι – για όσο αντέξει ο ηγέτης της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία με το γκολ που σημείωσε στο Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς έχει σκοράρει πλέον σε πέντε διαδοχικά Παγκόσμια Κύπελλα.

Παράλληλα σημείωσε γκολ με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας τόσο στο Nations League ( δύο κόντρα στην Ελβετία), όσο και στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 (από δύο γκολ απέναντι στο Λιχτενστάιν και το Λουξεμβούργο), ενώ έχει φτάσει τα 122 τέρματα με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Καθόλου άσχημα για έναν 38χρονο. Τι λέτε;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.