Αγγλία-Ουκρανία 2-0: Εύκολα με Κέιν και Σάκα (vids)

Δύο στα δύο για τα Τρία Λιοντάρια στα προκριματικά του EURO 2024.

Σε μια άνετη επικράτηση έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (26/03) στο Γουέμπλεϊ η Αγγλία, η οποία κέρδισε με 2-0 την Ουκρανία στη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου των προκριματικών του EURO 2024!

Σκόρερ της εύκολης νίκης οι Κέιν (37′) και Σάκα, με τον δεύτερο να έχει και την ασίστ στο γκολ του πρώτου.

Μάλιστα, πριν από το ματς, ο Κέιν βραβεύτηκε από την ομοσπονδία της χώρας, καθώς μετά το γκολ του απέναντι στην Ιταλία έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Αγγλίας, ξεπερνώντας τον Ρούνεϊ!

«Καθάρισε» Τ-Σάκα… Τ-Σάκα!

Δίχως τη μεγάλη ευκαιρία κυλούσε το παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ, με την Αγγλία να έχει τον έλεγχο, να μην απειλείται, αλλά να μην μπορεί να φτιάξει και τη μεγάλη φάση μπροστά από τα καρέ της Ουκρανίας.

Στην πρώτη της ουσιαστική στιγμή εντός περιοχής όμως, βρήκε και το γκολ. Ο Κέιν μοίρασε την μπάλα από τον χώρο του κέντρου στα δεξιά και τον Σάκα, εκείνος πήρε μέτρα στο γήπεδο και έκανε τη σέντρα η οποία βρήκε τον πρώτο σκόρερ της ιστορίας των Τριών Λιονταριών και εκείνος με προβολή άνοιξε το σκορ.

Τρία λεπτά μετά ο Σάκα από δημιουργός έγινε… ζωγράφος, μιας και με μια καλλιτεχνική κίνηση απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο έξω από την περιοχή και με ένα φανταστικό πλασέ έστειλε την μπάλα στις… αράχνες και έκανε το 2-0 υπέρ της ομάδας του!

Με αυτό το τέρμα έφτασε τη συμβολή του σε 23 γκολ στις 34 εμφανίσεις του για το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και την Άρσεναλ, με τα 16 εξ αυτών να τα έχει σκοράρει εκείνος και τα υπόλοιπα επτά να τα έχει μοιράσει σε συμπαίκτες του.

Κίτρινη: 69′ Μαλινόβσκι

Σκόρερ: 37′ Κέιν, 40′ Σάκα

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Τσίλγουελ, Ράις, Σόουνς, Μαγκουάιρ, Σάκα, Χέντερσον, Κέιν (Τόνεϊ), Μπέλινγκχαμ (85′ Γκάλαχερ), Μάντισον (85′ Γκρίλις)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Τρούμπιν, Μικολένκο (61′ Σόμπολ), Ματβιένκο, Σβάτοκ, Καραβάεφ (61′ Μπουγιάλσκι), Στεπανένκο (90′ Κονοπλιάνκα), Ζιντσένκο, Σουντάκοφ, Μούντρικ (61′ Τσιγκάνκοφ), Μαλινόβσκι, Γιάρεμτσουκ (74′ Ντόβμπικ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.