Ισπανία-Νορβηγία 3-0: Ονειρικό ντεμπούτο Χοσέλου (hls)

Με νίκη ξεκίνησε η εποχή Ντε Λα Φουέντε στην Ισπανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024, κερδίζοντας με 3-0 τη Νορβηγία εντός έδρας. 

Με νίκη ξεκίνησε η εποχή Ντε Λα Φουέντε στην Ισπανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024, κερδίζοντας με 3-0 τη Νορβηγία εντός έδρας. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με κοντινή προσπάθεια του Όλμο μετά από μπαλιά του Μπαλντέ και παρά την απειλητική αντίδραση των Νορβηγών δεν επηρεάστηκαν, καταφέρνοντας να κρατήσουν το σκορ στην ανάπαυλα στο 1-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Νορβηγοί ανέλαβαν την πρωτοβουλία και απείλησαν για την ισοφάριση, αλλά ο Κέπα απέκρουσε εντυπωσιακά τις προσπάθειες τους. Ο Πίνο έφτασε κοντά στο 2-0 στο 76′ αλλά ήταν άστοχος, ενώ ο Σόρλοθ μιμήθηκε τον Πίνο και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία. 

Στο 84′ ο Χοσέλου έκανε ντεμπούτο με την εθνική Ισπανίας και σε τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς σκόραρε δύο φορές, στο 84′ με κεφαλιά και στο 85′ παίρνοντας το ριμπάουντ από την επέμβαση του Νάιλαντ σε σουτ του Ογιαρθάμπαλ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.