Αρμενία-Τουρκία 1-2: Σημαντικό “διπλό” σε σκληροτράχηλη έδρα (hls)

Με ανατροπή και σε .... αφιλόξενο κλίμα η ομάδα του Στέφαν Κουντζ έκανε ποδαρικό με το δεξί πανηγυρίζοντας τη νίκη με ανατροπή μέσα στο Γερεβάν

Το ανανεωμένο δημιούργημα του Στέφαν Κουντζ τα κατάφερε περίφημα και στη Αρμενία, με την Τουρκία να σημειώνει τρία γκολ και να επικρατεί 1-2!

Σε άκρως εχθρική ατμόσφαιρα, με έντονες αποδοκιμασίες από τους Αρμένιους – ακόμη και – κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου, η Τουρκία έβαλε δύσκολα στον εαυτό της με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα, καθώς ήταν ο Καμπάκ αυτός που στην προσπάθειά του ν’ απομακρύνει το γύρισμα του Χοφχανισνιάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Γεωργία-Τουρκία
epa10543179 Tigran Barseghyan of Armenia (top L) in action against Salih Ozcan of Turkey (top R) during the UEFA EURO 2024 qualification soccer match between Armenia and Turkey, in Yerevan, Armenia, 25 March 2023. EPA/PHOTOLURE ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Η γείτονα χώρα έβγαλε αντίδραση, πήρε μέτρα στο γήπεδο, πίεσε τον αντίπαλό της και βρήκε την ισοφάριση στο 35′ χάρη στο πανέμορφο – μακρινό – σουτ του Κοκτσού! Οι Τούρκοι δεν πήραν το…. πόδι από το γκάζι και συνέχισαν με την ίδια ένταση να πιέζουν και στις αρχές του δεύτερου μέρους, φτάνοντας τελικά στην ολική ανατροπή ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση των είκοσι στο δεύτερο μέρος. Δράστης ήταν ο Ακτούργκογλου που με πλασέ νίκησε τον Μπεγκλαριάν για το τελικό 1-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.