Εθνική: Η χαρά του Κωνσταντέλια για το ντεμπούτο και τα εύσημα του Πέλκα! (vid)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μίλησε για την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική ομάδα κόντρα στο Γιβραλτάρ, όπως και ο Δημήτρης Πέλκας αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Στο επίσημο κανάλι της Εθνικής στο youtube μίλησε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην πρώτη του εμφάνιση με το εθνόσημο, αλλά και το γκολ που παρολίγο να πετύχει. «Ήθελα πολύ να κάνω το ντεμπούτο μου με την Εθνική ομάδα», είπα αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πάντα η πραγματικότητα με τα όνειρα διαφέρουν, ήθελα να σκοράρω στο ντεμπούτο μου. Δεν τα κατάφερα σήμερα, ίσως σε κάποιο άλλο παιχνίδι».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Πέλκας σχολίασε αυτή την στιγμή. Ο άσος της Χαλ πέρασε ως αλλαγή εκτός αγωνιστικού χώρου και έδωσε τη θέση του στον Κωνσταντέλια, τον οποίο αγκάλιασε κατά την είσοδο του στο γήπεδο. «Μπορεί να χάρηκα περισσότερο από τον Κωνσταντέλια που έπαιξε, ξέρω πως είναι η πρώτη συμμετοχή. Όλοι το έχουμε περάσει στην Εθνική. Πραγματικά ήταν ωραία στιγμή χάρηκα και εγώ γι’ αυτόν. Παρολίγο να βάλει γκολ, δυστυχώς δεν έβαλε, αλλά είμαι σίγουρο ότι θα πετύψει πολλά στο μέλλον με την Εθνική. Αυτή την στιγμή για εμένα ο Κωνσταντέλιας είναι ο πιο ταλαντούχος Έλληνας παίκτης».

Δείτε τις δηλώσεις των δύο παικτών:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.