Γαλλία-Ολλανδία 4-0: Χρειάστηκε μόλις 21 λεπτά

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ που πέτυχε δύο γκολ και είχε μία ασίστ, η Γαλλία συνέτριψε 4-0 την Ολλανδία στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης στον 2ο όμιλο, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αποδείχτηκε για άλλη μία φορά κομβικός σε μία ομάδα που έχει τεράστιο ταλέντο και που απέδειξε ότι μπορεί να πάει πολύ ψηλά τα επόμενα χρόνια. Οι απουσίες των Ντε Γιονγκ, Μπέρχβαϊν, Ντε Λιχτ και Μπότμαν, στοίχισαν πολύ στην Ολλανδία, στο άσχημο ντεμπούτο του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της. Μέσα σε 20 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα, η Γαλλία είχε πετύχει 3 γκολ, με τον Γκριεζμάν στο 2΄, τον Ουπαμεκανό στο 8΄και τον Εμπαπέ στο 21΄.

Αυτά ήταν τα τρία πιο γρήγορα γκολ για την ομάδα του Ντεσάν, μετά το 1953. Τον θρίαμβο ολοκλήρωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 88ο λεπτό ο Εμπαπέ, με τον άσο της Παρί να φτάνει τα 20 γκολ στα τελευταία 17 ματς με τη φανέλα των “μπλε”. Η Ολλανδία τα τελευταία 60 χρόνια έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές με τέσσερα γκολ διαφορά και τις δύο από τη Γαλλία!

Στην εκπνοή ο Ντεπάι είχε την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής για τους ¨οράνιε”, αλλά νικήθηκε από τον Μενιάν στο πέναλτι που εκτέλεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.