Β. Μακεδονία – Μάλτα 2-1: Μπήκε με το δεξί (hls)


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η βόρεια Μακεδονία. Επικράτησε 2-1 της Μάλτας εντός έδρας, κάνοντας το πρώτο βήμα για να καταφέρει να βρεθεί σε μεγάλη διοργάνωση για δεύτερη διαδοχική χρόνια. 

Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες στερούνταν ποιότητας και φάσεων παρόλα αυτά όμως από το 60ο λεπτό μέχρι και το 98ο που τελείωσε σημειώθηκαν τρία γκολ ένα δοκάρι και σημαντικές ευκαιρίες ακόμα και για να ισοφαρίσει η Μάλτα στο τέλος του αγώνα. 

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 66ο λεπτό με ωραίο σουτ από τον Ελμάς. Ενώ το 2011 είναι πολύ γρήγορα από τον καλύτερο παίκτη της Βόρειας Μακεδονίας τον Τσουρλίνοφ, στο 72ο λεπτό. 

Η Μάλτα μπήκε στο παιχνίδι και στη διεκδίκηση της ανατροπής με γκολ στο 86ο λεπτό από τον Γιανκάμ. Από τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού ήταν αυτή του 91ο λεπτού όταν η βόρεια Μακεδονία κέρδισε φάουλ κοντά στη γωνία της μεγάλης περιοχής ο Μπάρντι το εκτέλεσε από την εξωτερική πλευρά του τείχους ξαφνιάζοντας τον τερματοφύλακα όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι με τέτοια δύναμη που έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να φύγουν στην κόντρα αλλά να μην μπορούν να φτάσουν σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ εξαιτίας τις παρέμβασης του αμυντικού Ασκοφσκι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.