Αγγλία: Εκτός Ράσφορντ, Πόουπ και Μάουντ!

Τρία προβλήματα της τελευταίας στιγμής για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και την Εθνική Αγγλίας εν όψει των αγώνων με Ιταλία (23/03, 21:45) και Ουκρανία (26/03, 19:00).

O Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πρέπει να διαχειριστεί τρία προβλήματα εν όψει των προκριματικών του EURO 2024. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δε θα έχει στις επιλογές του, τους Μέισον Μάουντ, Μάρκους Ράσφορντ και Νικ Πόουπ για τα ερχόμενα δύο παιχνίδια με Ιταλία (23/03, 21:45) και Ουκρανία (26/03, 19:00).

Όλοι οι προαναφερθέντες ταλαιπωρούνται με τραυματισμών και αυτός είναι ο λόγος που είναι εκτός αποστολής για τα δύο πρώτα ματς.

Ο Ράσφορντ ταλαιπωρείται από χτύπημα που αποκόμισε στην αναμέτρηση με τη Φούλαμ για το FA Cup. Ίδιο πρόβλημα και για τον Πόουπ της Νιουκάστλ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Τέλος ο Μάουντ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό.

Ο τεχνικός της Αγγλίας πραγματοποίησε μόλις μία αλλαγή στο ρόστερ των «τριών λιονταριών», καθώς επέλεξε τον Φρέιζερ Φόστερ της Τότεναμ για να αντικαταστήσει τον Νικ Πόουπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.