Πογέτ: “Αντιδρώ γιατί νοιάζομαι”

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάλτα για ένα παιχνίδι από το οποίο κρατά μόνο τα θετικά.

Ο Γκουστάβο Πογέτ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάλτα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: “Ένα παιχνίδι που περιμέναμε. Τα πρώτα 20 λεπτά είχαμε πρεσινγκ αλλά χωρίς ευκαιρίες. Στα τελευταία 15 του ημιχρόνου παίξαμε το παιχνίδι μας και πετύχαμε και το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαμε να γυρίσουμε ταινία. Κάποια πράγματα δεν μας πήγαν καλα. Δόθηκε ένα πέναλτι για εκείνους που ήταν 50-50 και ένα για μας που δε δόθηκε αν και ήταν 100%. Μετά χάθηκε χρόνος αλλά οι καθυστερήσεις ήταν μόνο τέσσερα λεπτά. Προσπαθώ να είμαι θετικός όμως παρά το αρνητικό αποτέλεσμα. Δεν μπορείς όμως να αναλύσεις ένα τέτοιο ματς. Ωστόσο πρώτη φορά καταφέραμε να γυρίσουμε αποτέλεσμα ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ από τότε που ανέλαβα εγώ.”

Για την αντίδραση των παικτών του μετά το πέναλτι: “Όλοι είδαν την αντίδραση των παικτών. Έχω πει στους παίκτες μου “Μη δίνετε την ευκαιρία στον διαιτητή να μπορέσει να δώσει πέναλτι”. Αν δείτε όλοι διαμαρτυρήθηκαμε από όλες τις γωνίες που βρισκόμασταν, αντιληφθήκαμε ότι ήταν πέναλτι. Ο 4ος είδε ότι ήταν πέναλτι. Παρ’όλα αυτά δε δόθηκε το πέναλτι και αυτό που ζητάμε είναι σεβασμός και για τις δύο πλευρές.

Δεν καταλαβαίνω τον κόσμο που λέει να μην αντιδρώ. Αν δεν αντιδρούσα θα σήμαινε ότι δε νοιάζομαι. Τότε θα πρέπει να πάω σπίτι. Το ίδιο και για τα παιδιά. Είχαμε και κάποια θετικά στοιχεία. Ντεμπούτο Κουλιεράκη. Γκολ ο Τάξι. Άλλο ένα του Μπάκα που είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Και η πρώτη ισοπαλία με μένα. Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, είμαι χαρούμενος με την αντίδραση των παικτών. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι που αφήνω πίσω μου. Θέλω να πω κι ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στην εξέδρα.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.