Τσέφεριν: «Οι πολιτικοί να σέβονται τις αποφάσεις μας, δεν υπάρχει θέμα αποκλεισμού της Λευκορωσίας»

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν μίλησε στην εφημερίδα «Sport Bild» για τη συμμετοχή της Λευκορωσίας στα προκριματικά του Euro 2024 που θα φιλοξενηθεί από τη Γερμανία.

Θέση για τη συμμετοχή της Λευκορωσίας στα προκριματικά του Euro 2024 πήρε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν. Ο ισχυρός άνδρας της UEFA ισχυρίστηκε ότι οι πολιτικοί δε χρειάζεται να παρεμβαίνουν στη δουλειά τους.

«Προς το παρόν, δεν βλέπουμε λόγο να το κάνουμε. Αν αλλάξουν τα πράγματα, φυσικά και θα αντιδράσουμε. Οι πολιτικοί θα πρέπει να σέβονται το δικαίωμά μας να λαμβάνουμε αποφάσεις, δεν λέμε στους πολιτικούς ή στις κυβερνήσεις τι να κάνουν», δήλωσε ο Τσεφερίν.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Spiegel», το οποίο ανέφερε ότι η Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Νάνσι Φέιζερ έστειλε επιστολή στον Σλοβένο παράγοντα. Μάλιστα η ίδια αναρωτήθηκε γιατί η Λευκορωσία δεν έχει αποκλειστεί από την κλήρωση εξαιτίας του ρόλου της στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Για την ώρα η Λευκορωσία επιτρέπεται να συμμετέχει στις διοργανώσεις της UEFA. Βέβαια οι εντός έδρας αγώνες της θα πραγματοποιούνται εκτός της χώρας και χωρίς θεατές. Η Λευκορωσία βρίσκεται στον 9ο προκριματικό όμιλο του Euro 2024 μαζί με Ελβετία, Ανδόρα, Ισραήλ, Κόσοβο και Ρουμανία.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Ρωσία βρίσκεται εκτός των διοργανώσεων της UEFA ύστερα από την στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.