U21: Κύπρος-Ελλάδα 3-0: Κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση (vid)

Η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε από την Κύπρο και έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση που οδηγει στα μπαράζ του EURO 2023.

Πολύ κακή εμφάνιση για την Εθνική Ελπίδων από την οποία απουσίαζαν βασικά στελέχη όπως ο Ιωαννίδης, ο Τζόλης και ο Τσογγάρας. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου ηττήθηκε με 3-0 από την Κύπρο και έμεινε στους 17 βαθμούς ενώ την τελευταία αγωνιστική παίζει στην Πορτογαλία και αναζητά έναν βαθμό για να μην περιμένει τί θα κάνει η Ισλανδία στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Λευκορωσία και Κύπρο.

Από την αρχή του αγώνα η Ελλάδα είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δε μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή. Στο 27′ μάλιστα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κατσαντώνης για το 1-0 που έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των διεθνών μας.

Στο 73′ ο Νικολάου πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ για το 2-0 της Κύπρου, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ύστερα από πέναλτι που έκανε ο Τζολάκης, ο Ναούμ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με την Ελλάδα να μην σκοράρει σε δεύτερο διαδοχικό ματς απέναντι στην Κύπρο, καθώς στο πρώτο ματς της Λεωφόρου το 0-0 είχε σημαδέψει τις προσπάθειες τνω δύο ομάδων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.