Τεράστια νίκη η Εθνική Κορασίδων επί της Ελβετίας!

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Εθνική Κορασίδων επί της Ελβετίας και προκρίθηκε στον Elite Round με σκοπό να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Γκολ η Λαζαράκη, γκολ και ασίστ η Καρυπίδη.

Ήθελε μόνο νίκη και την πέτυχε! Η Εθνική Κορασίδων, επιδεικνύοντας απαράμιλλο σθένος, νίκησε 2-1 στο Παπαχαραλάμπειο της Ναυπάκτου την Ελβετία παραμένοντας στη League A της Ευρώπης και συνεχίζοντας την προσπάθειά της για διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WU17 2021-22.

Το πρώτο γκολ γκολ της ελληνικής ομάδας πέτυχε η Νικόλ Λαζαράκη στο 26΄ από πάσα της Καρυπίδη, η οποία ήταν η σκόρερ του νικητήριου γκολ της Εθνικής (78΄). Είχε ισοφαρίσει για την Ελβετία η Μπένι στο 67΄.

Η Εθνική Κορασίδων ξεπέρασε τις δύο ήττες στους ισάριθμους πρώτους αγώνες αλλά και το σοκ από τον σοβαρό τραυματισμό της Αναστασίας Σιδηροπούλου στο ματς με τη Δανία και έφτασε στον στόχο της. Παρά το γεγονός ότι το νέο σύστημα διεξαγωγής δεν την ευνόησε και είχε να αντιμετωπίσει τρεις ομάδες που βρίσκονται σε υψηλότερες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, τερμάτισε τρίτη, αφήνοντας στην τέταρτη θέση την Eλβετία που υποβιβάζεται στη League B. Έτσι, θα αγωνιστεί σε έναν από τους εφτά ομίλους της επόμενης φάσης της League A και θα δικδικήσει θέση στα τελικά!

Ελλάδα: Γρίβα, Σραγιώτη, Κουκουλάκη (6΄ Βενιαμμίν), Τσαρούχα, Χαλατσογιάννη, Κωστοπούλου, Νταρζανού, Καρυπίδη, Μπέου, Ραπάνη, Λαζαράκη.

Ελβετία: Χέκινγκ, Κρίστεν (75΄ Μπούχερ), Τραμετζάνι, Κναπ, Μπέργκε (63΄ Κλάους), Λουγιέ, Ποτιέ, Ίβελι (71΄ Μένγκερ), Γουάντελερ, Μπένι, Τοριεγιό.

** Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, Αυστρία και Δανία που είχαν εξασφαλίσει την παραμονή στη League A ήρθαν ισόπαλες 2-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.