Σίμος: “Το 110% για το διπλό”

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργος Σίμος, τόνισε πως η ομάδα του είναι σωστά προετοιμασμένη αλλά πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω για να έρθει η νίκη στη Λευκορωσία για τα προκριματικά του EURO του 2023 σε Γεωργία και Ρουμανία.

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων αντιμετωπίζει την Λευκορωσία εκτός έδρας για την τέταρτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO 2023.

Ο Γιώργος Σίμος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα σε ότι έχει να κάνει με το ρόστερ που έχει ακολουθήσει την αποστολή, και θεωρεί πως οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Zhodino, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας με τη Λευκορωσία (Torpedo Stadium, 08/10, 19:00) ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ελλάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι αυτό:

“Ο αγώνας απέναντι στην Λευκορωσία είναι σημαντικός στην προσπάθεια που κάνουμε στην προκριματική φάση. Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά και θελουμε αυτό να μεταφερθεί στο γήπεδο, δίνοντας το 110% των δυνατοτήτων μας ώστε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.