Λουκάκου: “Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα για την κατάρρευση του Έρικσεν”

Ο Ρομέλου Λουκάκου μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Κρίστιαν Έρικσεν και περιέγραψε τα συναισθήματα που ένιωσε όταν πληροφορήθηκε για την κατάρρευση του στον αγώνα Δανία - Φινλανδία.

Ο Βέλγος επιθετικός αραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA και αποκάλυψε πως σε όλο το Euro 2020 αγωνίστηκε για τον φίλο του Έρικσεν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Απέναντι στην Ρωσία ήταν πολύ δύσκολα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στην Ίντερ πέρασα περισσότερο χρόνο μαζί με τον Κρίστιαν παρά με τη μητέρα μου, το γιο μου ή τον αδερφό μου επειδή στην Ιταλία με τις προπονήσεις που έχουν, είσαι όλη την ημέρα στην ομάδα.

ο δωμάτιό του ήταν δίπλα στο δικό μου, παίζαμε παιχνίδια όπως το Call of Duty. Οπότε όταν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, το πληροφορήθηκα κατά τη διάρκεια του μίτινγκ που είχαμε στο Βέλγιο πριν το ματς με την Ρωσία και άρχισα να κλαίω.

Τον σκεφτόμουν συνέχεια. Στο δρόμο προς το στάδιο της Αγίας Πετρούπολης, έψαχνα να βρω κάτι για να δώσω κίνητρο στον εαυτό μου, οπότε αποφάσισα να παίξω για εκείνον σε όλη τη διοργάνωση.

Ήθελα μία στιγμή υποστήριξης και να του δείξω πως ήμουν μαζί του. Του έστειλα μήνυμα επίσης και ήμουν χαρούμενος που μου απάντησε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.