Οι παίκτες που εκτόξευσαν τη φήμη και την αξία τους στο Euro!

«Έβγαλαν μάτια» στο Euro και η μετοχή τους στην ποδοσφαιρική αγορά έκανε limit up. Για ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω κείμενο…

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα αναδείχθηκε MVP του Euro 2020 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, κρατώντας πλέον και στις σελίδες της ιστορίας μέχρι τώρα το συγκεκριμένο τίτλο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων.

Εκτός όμως από τους συγκεκριμένους δύο κυρίους υπήρξαν και κάποιοι ακόμη που «έβγαλαν μάτια» και πλέον εμφανίζονται αρκετές ομάδες στη Γηραιά Ήπειρο διατεθειμένες να βγάλουν ζεστό χρήμα από τα ταμεία τους για να τους αποκτήσουν.

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να δούμε τις ποδοσφαιρικές μετοχές που βγήκαν περισσότερο κερδισμένες με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Ρενάτο Σάντσες

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Λιλ είχε εκτοξεύσει την μετοχή του στο προηγούμενο Euro στα γήπεδα της Γαλλίας. Μπορεί στο φετινό η εθνική ομάδα του να μην υπερασπίστηκε με επιτυχία το τρόπαιο, ούτε οι εμφανίσεις να ήταν πειστικές, ωστόσο ο ίδιος έπαιξε εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της μεσαίας γραμμής σε κάθε περίπτωση που ο Φερνάντο Σάντος (στα πρώτα δύο ματς) τον έφερε ως αλλαγή από τον πάγκο, πριν τον παγιώσει στο αρχικό σχήμα. Ήδη η Λίβερπουλ τον «γυροφέρνει» για να καλύψει το κενό του Ζορζίνιο Βαϊάλντουμ που συνεχίζει στην ΠΣΖ.

Μίκελ Ντάμσγκααρντ

Ο επιθετικός της Σαμπντόρια άρχισε να αγωνίζεται υπό τις χειρότερες συνθήκες, μετά το καρδιακό επεισόδιο του Κρίστιαν Έρικσεν. Πέτυχε δύο φανταστικά γκολ, το ένα στον ημιτελικό με την Αγγλία και ήδη Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ τον έχουν στη διόπτρα τους. Ήδη το ενδιαφέρον των «μερένγκες» έχει μετατραπεί σε περίπου σαράντα εκατομμύρια ευρώ.

Αλεξάντερ Ίσακ

Είχε μια ωραία σεζόν με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ πριν το Euro, κατά τη διάρκεια της οποίας σημείωσε δεκαεπτά τέρματα για την ισπανική ομάδα. Στο ραντεβού των εθνικών ομάδων δε βρήκε δίχτυα, όμως οι εμφανίσεις του ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές οδηγώντας σε limit up που ξεπερνούν τα εξήντα πέντε εκατομμύρια ευρώ τις διαθέσεις της Τσέλσι και της Άρσεναλ.

Πάτρικ Σικ

Πέτυχε πέντε τέρματα, μεταξύ των οποίων κι εκείνο από τη μεγαλύτερη απόσταση στην ιστορία της διοργάνωσης και η Γουέστ Χαμ θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, ενισχύοντας της τσέχικη παροικία που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της έκτης θέσης πέρυσι. Ο Τόμας Σούτσεκ και ο Βλάντιμιρ Τσούφαλ τον περιμένουν…

Μια πτήση δρόμος είναι Λεβερκούζεν – Λονδίνο…

Ρόμπιν Γκόζενς

Ο ακραίος αμυντικός της Αταλάντα, συνέχισε τις «υπερηχητικές» κούρσες του και στην αριστερή πλευρά της Γερμανίας. Ήταν εκπληκτικός στο ματς με την Πορτογαλία, ενώ μάλλον αποτέλεσαν μαζί με τον έτερο ακραίο της ομάδας το Γιοσούα Κίμιχ τους καλύτερους των «πάντσερ» στη διοργάνωση. Η Κυπελλούχος Αγγλίας Λέστερ τον γλυκοκοιτάζει…

Πέδρι

Ο 18χρονος της Μπαρτσελόνα απέδειξε γιατί οι Καταλανοί έχουν τοποθετήσει τη ρήτρα αγοράς του στα τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ…

Τον θέλουν όλοι, αλλά «μένουν με την όρεξη»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.