Κελίνι: «Είμαι θαυμαστής του Κέιν, τον ήθελα στη Γιουβέντους»

Ο αρχηγός των Ιταλών αναφέρθηκε στην ποιότητα της Αγγλίας καθώς και στα χαρακτηριστικά που καλείται να έχει η ομάδα του για να φτάσει στην κατάκτηση.

Ο Τζόρτζο Κελίνι παρέστη στη συνέντευξη Τύπου των Ιταλών εν όψει του τελικού του Euro (Kυριακή 11/7, 22:00) με αντίπαλο την Αγγλία, εγκωμιάζοντας τον Χάρι Κέιν.

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που τον είχα αντιμετωπίσει, ήταν ένα φιλικό, έχει φοβερή ποιότητα. Είναι απίθανος, είμαι μεγάλος θαυμαστής του, τον ήθελα στη Γιουβέντους, μπορείτε να ρωτήσετε και τον Φάμπιο Παράτιτσι. Τώρα εκείνος θα τον απολαμβάνει στην Τότεναμ, εγώ αύριο θα έχω το προνόμιο να τον αντιμετωπίσω.

Απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Όλοι πιστεύαμε πως θα κάνουμε ένα σπουδαίο τουρνουά. Οι αναμετρήσεις στη Ρώμη μας έδωσαν επιπλέον ώθηση, λάβαμε την αγάπη του κόσμου.

Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και παθιασμένοι. Ειδάλλως δεν θα επιβιώσουμε απέναντι στην Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ». Οφείλουμε να έχουμε οξυδέρκεια και καθαρό μυαλό, να έχουμε τον έλεγχο, να είμαστε τέλειοι για 90 λεπτά.

Η Αγγλία έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από την Ισπανία, στον τελικό έφτασαν οι δύο καλύτερες ομάδες. Έχει δεχθεί…μισό γκολ από φάουλ και ξέρει πώς να σε πληγώνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.