Λουίς Ενρίκε: “Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας”

Μπορεί η Ισπανία να μην προκρίθηκε στον τελικό του Euro, όμως ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στον ημιτελικό με την Ιταλία.

Ο προπονητής των “φούριας ρόχας” αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του και έκανε ειδική αναφορά στον Πέδρι, τον οποίο σύγκρινε με τον Αντρες Ινιέστα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τον ημιτελικό με την Ιταλία:

“Έχετε παρατηρήσει τι Euro έχει κάνει ένα παιδί 18 χρονών; Δεν έχω ξαναδεί κάποιον σαν τον Πέδρι. Ούτε καν τον Αντρές Ινιέστα. Θα φροντίσουμε τους νεαρούς παίκτες μας. Στην παράταση εκείνοι δεν έβλεπαν την ώρα για τα πέναλτι κι εμείς μπορούσαμε να παίζουμε για μισή ώρα ακόμα.

Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για αυτά που δείξαμε. Η εθνική ομάδα ήρθε εδώ για να παίξει το παιχνίδι της. Θα έδινα εξαιρετικό βαθμό σε αυτήν την ομάδα, ίσως λίγο χαμηλότερο, γιατί δεν φτάσαμε στον τελικό. Ένα 9. Ο Ντιέγκο Γιορέντε, που δεν μπορούσε να παίξει, ήταν παρών κάθε μέρα, ο Τιάγκο ή ο Γκαγιά μας βοήθησαν πολύ.

Είδα πολλά θετικά πράγματα, νεαρούς παίκτες που έχουν να δώσουν πολλά. Δεν ξέρω γιατί οι παίκτες μου κλαίνε, στο ποδόσφαιρο νικάς και χάνεις. Οι παίκτες είναι στενοχωρημένοι, αλλά πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται την ήττα. Ο αντίπαλος νίκησε και πρέπει να μάθουμε στα παιδιά ότι, όταν χάνεις, δεν πρέπει να κλαις, αλλά να σηκώνεσαι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.