Γιούλμαντ: «Θα έχουμε τον Κρίστιαν στις καρδιές μας και στο ”Γουέμπλεϊ”»!

Η καρδιά του Κρίστιαν Έρικσεν σταμάτησε να χτυπά για λίγα δευτερόλεπτα, όμως όταν πήρε ξανά μπρος, συντόνισε στους χτύπους της όλη τη χώρα!

Αυτό τόνισε ουσιαστικά μετά τη νίκη επί της Τσεχίας ο ομοσπονδιακός των Δανών Κάσπερ Γιούλμαντ, τονίζοντας ότι η περιπέτεια της υγείας του ηγέτη της ομάδας του έβγαλε στο προσκήνιο ψυχικά χαρίσματα που οι συμπαίκτες του ίσως δεν ήξεραν πως είχαν.

Αποτέλεσμα; Οι Δανοί να ζουν μέρες ’92, τότε που κατέπληξαν τους πάντες κατακτώντας το Euro στο οποίο δεν έπρεπε καν να είχαν συμμετάσχει…

«Ακόμα σκέφτομαι τον Κρίστιαν κάθε μέρα και έπρεπε να είναι εδώ. Είμαστε ευτυχισμένοι που επιβίωσε και τον είχαμε στις καρδιές μας σε όλο το δρόμο μέχρι αυτό το ματς και μέχρι το ”Γουέμπλεϊ”. Οι θεμελιώδεις αξίες του ποδοσφαίρου βγήκαν στο προσκήνιο σε αυτά τα δευτερόλεπτα και αυτές τις μέρες, όπου θυμηθήκαμε όλοι γιατί αρχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο.

Ο Κρίστιαν ήταν μέρος της ομάδας για πολύ καιρό, δεν είναι κάτι που χτίσαμε σε μία μέρα. Είναι μεγάλο μέρος αυτού του αποτελέσματος.

Θυμηθήκαμε ξανά τις αξίες του ποδοσφαίρου και ίσως εμείς είμαστε το σύμβολο όλου αυτού. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος», είπε ο Δανός τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.