Τόμας Μίλερ: Το συγκινητικό μήνυμα μετά τον αποκλεισμό (pic)

Ήταν μια συντριπτική στιγμή για όλη τη Γερμανία, με τρομερή εναλλαγή συναισθημάτων.

Στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης της φάσης των «16» του EURO 2020 μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας, πολλοί οπαδοί είχαν ήδη αρχίσει να πανηγυρίζουν. Η Αγγλία πήρε τη μεγάλη πρόκριση, όμως όλα θα ήταν ίσως διαφορετικά αν στο 81’ ο Τόμας Μίλερ δεν αστοχούσε στο τετ-α-τετ με τον Πίκφορντ.
Ο 32χρονος άσος της Μπάγερν έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 και πέντε λεπτά μετά ο Χάρι Κέιν σημείωσε το 2-0 σφραγίζοντας τη μεγάλη πρόκριση για τα «Τρία Λιοντάρια» στα προημιτελικά του Euro.

Την Τετάρτη το πρωί, ο Mίλερ εξέφρασε τις σκέψεις του σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram: «Αυτή ήταν μια στιγμή που κολλάει στο μυαλό σου και σε κρατάει ξύπνιο τη νύχτα. Μία φάση για την οποία εργάζεσαι, προπονείσαι, ζεις. Τη στιγμή που σου δίνει την ευκαιρία να επαναφέρεις την ομάδα σου σε ισότιμους όρους, σε ένα σφιχτό νοκ-άουτ παιχνίδι και να στείλεις ένα ολόκληρο έθνος στην έκσταση. Το να έχεις αυτή την ευκαιρία και μετά να τη χάνεις, πονάει σαν κόλαση! Πονάω για όλη την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μας, που όλοι εμπιστεύτηκαν εμένα να είμαι εκεί και να «παραδώσω» ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Αλλά πάνω απ ‘όλα, πονάει γιατί όλοι οι Γερμανοί οπαδοί εκεί έξω, στάθηκαν μαζί μας και μας υποστήριξαν σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, παρά τις δύσκολες συνθήκες. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.