Ρουμανία: Ο Λουτσέσκου υπέδειξε άλλη τακτική

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως η εθνική Ρουμανίας θα πρέπει να αλλάξει τακτική, προκειμένου να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε μεταξύ άλλων, πως είναι ευκολότερο να “καταστρέφει” μια ομάδα το παιχνίδι των αντίπαλων και ίσως κάτι τέτοιο θα πρέπει να δοκιμάσει η Ρουμανία στο μέλλον.

Ο Λουτσέσκου δήλωσε στη ρουμανική τηλεόραση: “Στην Εθνική ομάδα, κάθε παίκτης πρέπει να αισθάνεται πολύ καλά. Οι προπονητές μερικές φορές κάνουν συμβιβασμούς. Μου αρέσει ότι κρατάμε την μπάλα. Είναι δύσκολο να μιλήσω για την Εθνική ομάδα, επειδή υπάρχει ένας προπονητής και ασκείται κριτική. Μπορώ να πω ένα πράγμα. Η Εθνική ομάδα χρειάζεται αποτελέσματα. Πως θα τα πάρεις… Παίζεις επιθετικά, παίζεις αμυντικά… Για να παίξεις επιθετικά, χρειάζεται αρκετή προπόνηση. Το να “καταστρέφεις” το παιχνίδι είναι το πιο εύκολο. Για την Εθνική ομάδα δεν υπάρχει χρόνος, σε τρεις ημέρες πρέπει να προετοιμαστείς για το παιχνίδι. Το πιο εύκολο είναι να δώσεις συγκεκριμένους ρόλους στην ομάδα και να αναλύεις τον αντίπαλο και σίγουρα, εξαρτάται κι από την ποιότητα των παικτών που έχεις. Και ο Ντεσάμπ δεν έχει χρόνο, αλλά έχει τον Εμπαπέ και τον Καντέ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.