Μαγκουάιρ: «Κερδίσαμε το γκρουπ που ήταν ο αρχικός στόχος μας»

Για την πρώτη του συμμετοχή σε EURO και την ως τώρα πορεία της Αγγλίας στη Διοργάνωση μίλησε ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ύστερα από έξι βδομάδες αποχής λόγω τραυματισμού στο τέλος της σεζόν ο Χάρι Μαγκουάιρ επέστρεψε στις επίσημες εμφανίσεις στο 1-0 των Λιονταριών επί της Τσεχίας, στην τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Ο έμπειρος άσος σχολίασε σε συνέντευξή του στο «BBC Radio» την παρθενική του εμφάνιση σε EURO, την πρώτη θέση που πήραν στο γκρουπ τους με μόλις δύο γκολ υπέρ και κανένα κατά, αλλά και τη βελτίωση που μπορεί να δείξει η Αγγλία εν όψει των νοκ άουτ.

Μεταξύ άλλων ο Χάρι Μαγκουάιρ τόνισε:

«Ήταν δύσκολο να παρακολουθήσω, δεν μου αρέσει να παρακολουθώ ποδοσφαιρικούς αγώνες, οπότε το να πατάω γήπεδο και πάλι είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω. Το να βρίσκομαι στο Wembley την πρώτη φορά που παίζω σε ένα EURO, πρόκειται για ένα υπέροχο συναίσθημα και αντιπροσωπεύει όλη τη σκληρή δουλειά που έχω κάνει για να μπορώ να παίξω 90 λεπτά.

Ξεκινήσαμε για να κερδίσουμε το γκρουπ και το κάναμε αυτό. Επτά πόντοι, τρία παιχνίδια. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα; Φυσικά μπορούμε. Θα βελτιωθούμε; Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε.

Τρία ματς χωρίς γκολ, παίξαμε καλά στο αμυντικό κομμάτι και δεν δεχτήκαμε γκολ από στατική φάση. Τα βασικά είναι εκεί και τώρα πρέπει να ανεβάσουμε κάθε μέρος του παιχνιδιού μας.

Στα τουρνουά, πρόκειται για – ξέρω ότι όλοι θέλουν να παίξουν καλά, να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, αλλά οι ομάδες είναι καλά προπονημένες και καλά οργανωμένες – αλλά οι μεγάλες στιγμές σε μεγάλα παιχνίδια μετρούν και το ότι δεν δίνουμε στους αντιπάλους μεγάλες στιγμές για να σκοράρουν είναι κάτι που το κάνουμε καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.