Πορτογαλία: Ανασύνταξη με μπροστάρη τον Ρονάλντο

Η Πορτογαλία γνώρισε βαριά ήττα από την Γερμανία (4-2) το Σάββατο (19/6) και πολλοί ήταν αυτοί που έκριναν αρνητικά τόσο τους παίκτες, όσο και τον προπονητή της "σελεσάο", Φερνάντο Σάντος.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα μονομαχήσουν σήμερα (23/6) με την Γαλλία, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο Euro 2020. Ο Ρονάλντο και η παρέα του πρέπει να ξεπεράσουν γρήγορα την ήττα από την Γερμανία, να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι στο γήπεδο, αλλά και να είναι απόλυτα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε είδους πρόκληση. Οι Πορτογάλοι θέλουν οπωσδήποτε έναν βαθμό από το παιχνίδι για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους “16” της διοργάνωσης.

Ο Κριστιάνο ζήτησε στήριξη από τους φιλάθλους

Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και ηγέτης των “Θαλασσοπόρων”, μετά την ήττα από τα “πάντσερ”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram «Πιστέψτε το όσο κι εμείς!», καλώντας με αυτόν τον τρόπο τους Πορτογάλους φιλάθλους να συνεχίσουν να πιστεύουν στην εθνική ομάδα.

Ένας Ρονάλντο φέρνει την άνοιξη;

Ο σούπερσταρ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής στο Euro 2020. Σε δύο αγωνιστικές έχει σημειώσει τρία γκολ, ενώ έχει μοιράσει και μια ασίστ. Όμως όπως όλοι διαπιστώσαμε η Πορτογαλία δεν μπορεί να ποντάρει μόνο στις εξαιρετικές επιδόσεις του Κριστιάνο. Πρέπει να ανασυνταχθεί, να υπάρξει χημεία και καλή συνεννόηση μεταξύ των παικτών και πάνω από όλα να εκτελούν τις οδηγίες του προπονητή τους, δείχνοντας σεβασμό και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του. Κάτι που δεν συνέβη σε καμία περίπτωση το Σάββατο (19/6).

Η εξαιρετική επίθεση και η κακή αμυντική λειτουργία

Οι πρωταθλητές του Euro 2019 είναι εκπληκτικοί επιθετικά μέχρι στιγμής στην διοργάνωση. Δημιουργούν πολλές ευκαιρίες για γκολ, παίζουν γρήγορο και μεθοδευμένο ποδόσφαιρο, διαθέτουν πολύ ποιοτικούς παίκτες, με άψογη τεχνική κατάρτιση και απειλούν συνεχώς τις αντίπαλες εστίες. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν σημειώσει πέντε τέρματα.

Από την άλλη πλευρά στην άμυνα επικρατεί αστάθεια, τα λάθη δίνουν και παίρνουν και ο Φερνάντο Σάντος πρέπει να βρει άμεσα λύσεις. Δέχθηκαν τέσσερα γκολ από την Γερμανία, ενώ και η Ουγγαρία τους δημιούργησε αρκετά προβλήματα στις αντεπιθέσεις. Απέναντι στην Γαλλία, την πρωταθλήτρια κόσμου, σίγουρα τα λάθη δεν συγχωρούνται. Εμπαπέ, Μπενζεμά, Γκριεζμάν θα παραμονεύουν, έτοιμοι να τιμωρήσουν κάθε άσχημη επιλογή που θα πραγματοποιηθεί στα μετόπισθεν της “σελεσάο”. Πέπε και Ντίας θα έχουν να βγάλουν εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή.

Έχει μάθει να… μάχεται

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι παίκτες της Πορτογαλίας θα δώσουν τα πάντα στο γήπεδο και θα παλέψουν σήμερα 23 Ιουνίου με νύχια και με δόντια για την πολυπόθητη νίκη κόντρα στην Γαλλία. Ο ηγέτης της, Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι μαθημένος σε δύσκολες καταστάσεις και θα υπερβάλλει εαυτών, ώστε να χαρίσει το τρίποντο και μια πανηγυρική πρόκριση στην χώρα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.