Euro: Τουλάχιστον 60.000 οπαδοί στο Ουέμπλεϊ για ημιτελικούς και τελικό!

Η αγγλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι οι ημιτελικοί και ο τελικός του Euro θα γίνουν σε σχεδόν γεμάτο Wembley. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι θα υπάρχει τουλάχιστον 75% πληρότητα, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 60.000 οπαδούς.

Ο κύβος ερρίφθη! Ημιτελικοί και τελικός του Euro θα γίνουν σε σχεδόν «full house» στο Ουέμπλεϊ, όπως ανακοίνωσε η αγγλική κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα για αυτά τα τρία ματς, το στάδιο θα δεχθεί το 75% της πληρότητας του. Δηλαδή τουλάχιστον 60.000 οπαδοί θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στα τρία μεγάλα παιχνίδια του τουρνουά. Νούμερο που είναι το μεγαλύτερο, εδώ και 15 μήνες, για οποιοδήποτε σπορ στην Αγγλία.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι σπουδαίο νέο ότι τόσοι πολλοί φίλαθλοι θα καταφέρουν να παρακολουθήσουν τα τελευταία τρία ματς του Euro.»

Θυμίζουμε ότι η χωρητικότητα του Ουέμπλεϊ είχε μειωθεί στις 22,5 χιλιάδες για τα ματς της φάσης των Ομίλων, αλλά αυτός ο αριθμός θα διπλασιαστεί για τα δύο παιχνίδια της Φάσης των «16» (45.000).

Έτσι, παρά τις «φωνές» για μεταφορά των ημιτελικών και του τελικού στη Βουδαπέστη (όπου θα μπορούσε να επιτευχθεί 100% πληρότητα, όπως είδαμε και στου Ομίλους), το Ουέμπλεϊ θα διατηρηθεί σαν έδρα εκτός αν προκύψει κάτι εξωφρενικό το επόμενο χρονικό διάστημα, το οποίο δεν θα επιτρέπει την διεξαγωγή σε βρετανικό έδαφος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.