Ντάμσγκααρντ: “Εναντίον της Ουαλίας θα δώσουμε ό,τι έχουμε!”

Σε κατάσταση ενθουσιασμού οι Δανοί μετά την τεράστια νίκη επί των Ρώσων το βράδυ της Δευτέρας (21/6) στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης, που τους έδωσε την πρόκριση στους "16" του Euro 2020

Δανοί σε έκσταση! Και πώς να μην είναι μετά τη θριαμβευτική νίκη (με σκορ 4-1) που πέτυχαν το βράδυ της Δευτέρας (21/6) απέναντι στους Ρώσους, στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης, αποτέλεσμα που τους έδωσε την πρόκριση στους “16” του Euro 2020, ενώ είχαν ξεκινήσει με δύο ήττες στη διοργάνωση.

Ο Μίκελ Ντάμσγκααρντ, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τη Δανία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δήλωσε μετά τη λήξη: “Είναι τρελό που προκριθήκαμε! Αυτή η ομάδα, αυτοί οι παίκτες… Είναι φανταστικό να είσαι μέρος αυτού του γκρουπ! Είναι υπέροχο να βλέπεις οι οπαδοί να τρελαίνονται! Ποτέ δεν ονειρευόμουν να είμαι μέρος ενός τόσο τεράστιου συνόλου, είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. Εναντίον της Ουαλίας θα δώσουμε ό,τι έχουμε!”

Από τη δική του πλευρά, ο Γιόακιμ Μάελε, ο οποίος έκλεισε το σκορ για τους Δανούς απέναντι στους Ρώσους με το δικό του γκολ, τόνισε: “Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο! Το πιο σημαντικό είναι ότι τώρα είμαστε όλοι ενωμένοι, για τη Δανία. Πρέπει να επωφεληθούμε απ΄ αυτό. Είμαι πολύ περήφανος για όλα τα παιδιά!”

Στην αντίπερα όχθη, ο επιθετικός της Ρωσίας, Αρτιόμ Τζιούμπα, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό γκολ των ηττημένων με χτύπημα πέναλτι, δήλωσε κατηφής: “Το πρώτο γκολ μας αποσυντόνισε. Όλα λειτούργησαν καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν σκοράραμε σε καλές ευκαιρίες που είχαμε, κι αυτό, σε τέτοιο επίπεδο, δεν συγχωρείται”.

Και πρόσθεσε: “Δεν είναι καλό όταν ο τερματοφύλακάς μας είναι ο καλύτερος παίκτης μας. Μόλις βρεθούμε ενάντια σε σκληρούς αντιπάλους, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να γυρίσουμε την μπάλα πίσω στον τερματοφύλακα. Η νοοτροπία μας δεν μας επιτρέπει να χειριστούμε τόσο μεγάλη πίεση, να είμαστε γενναίοι και να επιτεθούμε όταν χρειάζεται”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.