ΠΑΟΚ: «Αποκάλυψη ο Σφιντέρσκι», λένε οι Πολωνοί!

«Αφανής ήρωας» και «έτρεξε για δύο», γράφουν για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ οι συμπατριώτες του!

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι αγωνίστηκε 68’ στο ματς της Πολωνίας με την Ισπανία που κράτησε την ομάδα του στο κόλπο της πρόκρισης στους «16» του Euro 2020.

O στράικερ του ΠΑΟΚ, ο οποίος συμπεριελήφθη στην αποστολή την τελευταία στιγμή λόγω του τραυματισμού του Αρκάντιους Μίλικ, είχε δοκάρι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και κέρδισε τα εγκωμιαστικά σχόλια των συμπατριωτών του.

Χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα onet κάνει λόγο για τον «αφανή ήρωα» του ματς με την Ισπανία, τονίζοντας ότι «έτρεξε για δύο» και αποτελεί μία από τις «αποκαλύψεις» της Πολωνίας τις τελευταίες εβδομάδες.

«Είχε δείξει ότι άξιζε ο Πάουλο Σόουζα να στοιχηματίσει πάνω του στα φιλικά, σκοράροντας στο τελευταίο απέναντι στην Ισλανδία. Στο πρώτο ματς του Euro με τη Σλοβακία μπήκε αλλαγή και έδωσε ζωντάνια στην ομάδα, ενώ είχε ευκαιρία που μπλόκαρε ο Ντούμπραβκα

Με την Ισπανία ο Σόουζα εξέπληξε και τον έβαλε βασικό δίπλα στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Η επιλογή με δύο επιθετικούς έφερε αποτέλεσμα, ο 24χρονος έκανε πολύ καλή δουλειά και άφησε καρδιά στο γήπεδο. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ δούλεψε για δύο στον αγωνιστικό χώρο και σε πολλές καταστάσεις αποσπώντας την προσοχή των Ισπανών αμυντικών, προσφέροντας περισσότερη ευκαιρία και χώρο στον Λεβαντόφσκι», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα και αναφέρεται στις ευκαιρίες που είχε ο διεθνής άσος και την αντικατάστασή του για να καταλήξει: 

«Είναι αναμφίβολα μία από τις αποκαλύψεις και τους μεγαλύτερους κερδισμένους του Euro για την Πολωνία. Εκμεταλλεύτηκε την ατυχία των Μίλικ και Πιόντεκ για να αξιοποιήσει τον χρόνο που πήρε από τον Σόουζα. Όλη η ομάδα και πιο πολύ ο Λεβαντόφσκι, μπορούν να ωφεληθούν από το παιχνίδι του. Ο αρχηγός μας δυσκολευόταν αλλά ζωντάνεψε με έναν επιθετικό δίπλα του. Στο παρελθόν  και ειδικά υπό τις οδηγίες του Άνταμ Ναβάλκα, ο Λεβαντόφσκι συνδυαζόταν άψογα με τον Μίλικ, όμως λόγω της απουσίας του μήπως ο Σφιντέρσκι θα μονιμοποιηθεί στη βασική ενδεκάδα;».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.